het beste van 2017

Sakti Khedoe ,

jaaroverzicht 2017: een lijst van avontuurlijke, prachtige, indrukwekkende typische Vrije Geluiden-muziek, in geheel willekeurige volgorde

Het is alweer de laatste week van 2017. Voor Vrije Geluiden een jaar met grote veranderingen: zo verruilden we het Amsterdamse Bimhuis voor het Utrechtse muziekpaleis TivoliVredenburg. Daarnaast nam Giovanca het presentatiestokje over van Melchior Huurdeman en alsof dat niet genoeg was startten we ook nog een maandelijks concert in de Cloud Nine in TivoliVredenburg: Vrije Geluiden Live. 
Onveranderd blijft natuurlijk de aandacht voor avontuurlijke en verrassende muziek. En wat dat betreft mogen we, zoals elk jaar, onze handjes dichtknijpen. Naast de opnames in TivoliVredenburg, bezochten we een aantal festivals en lanceerden we een nieuw concept: Vrije Geluiden Buiten Spelen, muzieksessies in de open lucht. 

Op deze pagina vindt u een selectie van al dat moois in geheel willekeurige volgorde, want wie bepaalt er nou wat het beste was? Dat laten we geheel aan u. Geniet van deze mooie muziek en alvast proost op een goed muzikaal 2018.

Best of 2017 afspeellijst

Sakti Khedoe

'Wat is nou goede muziek? Ik werk sinds 2008 voor Vrije Geluiden en kan daar nog geen antwoord op geven. Ben er inmiddels wel achter dat mooie muziek altijd een mooi verhaal vertelt.'