Vrije Geluiden Live 7

, Sakti Khedoe

Vrije Geluiden Live 7

Sakti Khedoe ,

Fink, Olga Pashchenko, Myrthe van de Weetering

Vrije Geluiden Live

Op 13 december 2017 vindt in TivoliVredenburg in Utrecht de 7e editie plaats van Vrije Geluiden Live: drie totaal verschillende artiesten op één avond. Overdag in Utrecht voor televisie-opnamen, 's avonds voor publiek.
Bijwonen? 

Olga Pashchenkco

De Russische toetseniste Olga Pashchenko behoort, dankzij haar fabelachtige techniek en gepassioneerde spel, tot de spannendste pianisten van deze tijd. Ze is regelmatig te gast in Vrije Geluiden en verrast elke keer weer met haar imponerende spel en sublieme beheersing van de toetsen - of het nou klavecimbel, fortepiano of een 'gewone' vleugel is. 

Myrthe van de Weetering

Componist en violist Mythe van de Weetering is een echte allesvreter als het om muziek gaat. Ze speelt net zo makkelijk klassiek als jazz en pop en is niet alleen violiste maar ook componist en producer. Eerder dit jaar bracht ze haar debuutalbum Degout uit. Van de Weetering heeft een indrukwekkende line up van topmuzikanten om zich heen verzameld: Mark Nieuwenhuis - trompet, Thijs de KlijnReinier Baas - gitaar, Tony Roe - piano, Thomas Pol - contrabas en Mark van Kersbergen - drums. Zondag 10 december is ze te gast in Vrije Geluiden op NPO1, en woensdag 13 december kun je haar live meemaken in Utrecht!

Fink

De Engelse Fin Greenall, beter bekend als Fink, vierde al veel internationale successen. Hij is uiterst veelzijdig en is naast zanger een internationaal geroemde producer en zeer succesvolle DJ ook een begenadigd singer-songwriter. Fin Greenall speelt solo zijn meest recente werk.