Inschrijven ZML tickets

Er zijn maar beperkte plaatsen in het publiek beschikbaar. Omdat we iedereen een kans willen geven om erbij te zijn kun je je hier inschrijven.

praktische informatie (klap uit)

Zondag met Lubach wordt opgenomen in Theater Bellevue te Amsterdam. De deur gaat open om 12.20 uur en de opnames duren ongeveer 1,5 tot 2 uur, zonder pauze. In de zaal is het niet toegestaan eten of drinken mee te nemen. Voor en na de opnames kun je wat drinken of eten in het theatercafé De Smoeshaan.

Bij de kaartcontrole zal je worden gevraagd om je tas te laten inspecteren. Jassen en (rug)tassen kun je achterlaten bij de bewaakte garderobe en mogen niet mee de zaal in.

De minimumleeftijd is 15 jaar. Het theater is ook toegankelijk voor rolstoelen, neem hiervoor contact op met Theater Bellevue.

Theater Bellevue
Leidsekade 90
1017 PN Amsterdam
Telefoon Kassa: 020-5305301

Seizoen 9 van Zondag met Lubach wordt op zondagmiddag om 12.30 uur opgenomen in Amsterdam op deze data:

16 september
23 september
30 september
7 oktober
14 oktober
21 oktober
28 oktober
4 november
11 november
18 november
 

FAQ (klap uit)

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket kost €9,50 per persoon.

Als ik een code heb om tickets te bestellen, hoeveel kan ik er dan kopen?

Je kan maximaal twee tickets tegelijkertijd bestellen. Als je bent ingeloot en je hebt de code en link ontvangen, dan heb je ongeveer 24 uur om de kaarten te reserveren.

Mogen er kinderen naar de opnames komen?

De minimumleeftijd om een opname bij te wonen is 15 jaar.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De opnames starten om stipt 12.30 uur. Als je voor die tijd niet aanwezig bent kunnen we je helaas niet meer toelaten in de zaal.

Mag ik foto’s maken van de studio?

Nee! In de grote zaal is het verboden foto’s of video’s te maken, ongeacht of er op dat moment wordt opgenomen. Als je dit toch doet kan onze beveiliging je vragen de foto of video te verwijderen van je mobiele apparaat.

Wat mag ik meenemen in de zaal?

Een handtas, uitgeschakelde mobiel en je lachspieren mag je meenemen in de zaal. Grotere (rug)tassen en jassen dien je achter te laten bij de bewaakte garderobe.

Kan ik met Arjen op de foto?

Na de opnames is het mogelijk om een drankje te nuttigen in het theatercafé De Smoeshaan en dan laat Arjen meestal ook even zijn gezicht zien.

Kan ik iets vragen aan Arjen?

Als je op je plek zit in de zaal neemt Arjen altijd even de tijd om enkele vragen te beantwoorden of commentaar aan te horen. Begin maar alvast met vragen bedenken!

advertentie