Ramon Sheen: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

Man of passion

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van José Antonio de la Loma. Met o.a. Ray Welson, Victoria Vera, Ramon Sheen, Maud Adams en Anthony Quinn.

Beverly Hills Brats

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van Dmitri Sotirakis en Dimitri Sotirakis. Met o.a. Peter Billingsley, Martin Sheen, Burt Young, Terry Moore en Ramon Sheen.

Het eenzame, rijke jongetje Billingsley wil aandacht, dus hij dwingt een inbreker (Young) hem te ontvoeren. Bedroevend magere klucht. De (goede) acteurs zijn niet op hun best. Whoopie Goldberg en Ruby Keeler spelen kleine rolletjes.

A Man of Passion

1989 | Drama

Verenigde Staten 1989. Drama van José Antonio de la Loma. Met o.a. Anthony Quinn, Maud Adams en Ramon Sheen.

Quinn is een gekwelde, excentrieke, eigenzinnige kunstschilder aan de Costa Brava die levenskracht pompt in zijn doodernstige tien-jarige pianospelende kleinzoon. Geen hoogvlieger, hoogst sentimenteel en tamelijk genietbaar. Scenario van de regisseur. Camerawerk van Tote Trenas.

A State of Emergency

1986 | Thriller

Verenigde Staten 1986. Thriller van Richard Bennett. Met o.a. Martin Sheen, Peter Firth, Tim Pigott-Smith, Fionnula Flanagan en Frances Tomelty.

Een saaie, belerende politieke thriller met Sheen als een atoomgeleerde die, bekeerd na een uit de hand gelopen experiment, de grootmachten bezweert op te houden atoomwapens te bouwen. Allemaal heel nobel, maar zo praatziek en zo onaantrekkelijk verpakt dat al na een kwartier de sympathie van de kijker uitgaat naar de vertegenwoordigers van de grootmachten die het oeverloze gezwets van Sheen moeten aanhoren.

That Was Then... This Is Now

1985 | Familiefilm

Verenigde Staten 1985. Familiefilm van Christopher Cain. Met o.a. Kim Delaney, Emilio Estevez, Craig Sheffer, Frank Howard en Larry B. Scott.

Een jonge misdadiger klampt zich vast aan zijn pleegbroer. Hij flipt echter als deze een vriendin krijgt. Hij ziet haar als een bedreiging. Estevez schreef het script, gebaseerd op het boek van S.E. Hinton, maar de intense emoties lenen zich beter voor het papier dan het celluloid. De film kent niettemin enkele sterke momenten.