Tommy Sands: cast.
Er zijn 8 films gevonden.

The Violent Ones

1967 | Western, Drama

Verenigde Staten 1967. Western van Fernando Lamas. Met o.a. Fernando Lamas, Aldo Ray, Tommy Sands, David Carradine en Lisa Gaye.

Een rommelfilm over wetsdienaar Lamas die Mexicanen ervan probeert te weerhouden zijn gevangenen te lynchen die verdacht worden van het verkrachten en vermoorden van Marx.

None But the Brave

1965 | Drama, Oorlogsfilm

Verenigde Staten​/​​Japan 1965. Drama van Frank Sinatra. Met o.a. Frank Sinatra, Tommy Sands, Clint Walker, Tony Bill en Brad Dexter.

Frank Sinatra regisseerde na zijn debuut None But the Brave nooit meer een film, en het is wel te zien waarom. Vooral de terugblikken in deze film zijn niet in balans. Als acteur laat Sinatra betere kanten zien. Hij is een cynische Amerikaanse militair arts die tijdens WO II met een regiment op een eiland in de Stille Oceaan strandt. Hier is, eveneens afgesloten van de eigen troepen, een Japans eskadron gelegerd. Amerikaanse en Japanse schrijvers deden hun best om in None But the Brave het perspectief van beide kampen te belichten, zodat de schermutselingen, de wapenstilstand en de tragische heropening van vuur maximale betekenis zouden hebben. Een dappere poging.

Ensign Pulver

1964 | Drama

Verenigde Staten 1964. Drama van Joshua Logan. Met o.a. Robert Walker Jr., Burl Ives, Walter Matthau, Tommy Sands en James Farentino.

Aan boord van het transportschip van de Amerikaanse marine USS Reluctant wordt het leven ondraaglijk gemaakt door de gemene kapitein Ives. Als hij weigert matroos Walker verlof te geven om de begrafenis van zijn zoontje bij te wonen, komt het tot muiterij. Teleurstellende verdere avonturen van het Jack Lemmon- personage uit MISTER ROBERTS. Ook al treffen we heel wat bekende namen aan, evenals een hele rits jonge acteurs die het in de toekomst zouden gaan maken, toch is het een stereotiepe en zwakke zoutwaterkomedie, waarin geen enkel cliché vergeten werd. Walker heeft de ondankbare taak om Lemmon's prachtprestatie te evenaren en mogelijk te doen vergeten. Logan en Peter S. Feibleman bewerkten het toneelstuk van Logan en Thomas Heggen. Charles Lawton was verantwoordelijk voor de fotografie. Gefilmd in Panavision.

Love in a Goldfish Bowl

1961 | Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1961. Muziek van Jack Sher. Met o.a. Tommy Sands, < Fabian, Jan Sterling, Edward Andrews en Fabian.

De film is net zo slecht als de titel, een waardeloos onbenullig geval over tieners die een strandhuis bezetten. Vergeet het maar.

Babes in Toyland

1961 | Musical

Verenigde Staten 1961. Musical van Jack Donohue. Met o.a. Ray Bolger, Tommy Sands, Annette Funicello, Henry Calvin en Gene Sheldon.

Kleurrijke, maar verzonnen Disneyficatie van de Victor Herbert-operette zonder inhoud en zonder hart. Klassieke liedjes, visuele grappen en het clownswerk van Calvin en Sheldon houden het geheel drijvend.

Sing Sing, Boy

1958 | Muziek

Verenigde Staten 1958. Muziek van Henry Ephron. Met o.a. Tommy Sands, Lili Gentle, Edmond O'Brien en John McIntire.

De wederwaardigheden van een rock 'n' roll-ster, met veel energie gespeeld.

Sing Boy Sing

1958 |

1958. Henry Ephron. Met o.a. Nick Adams, Josephine Hutchinson, John McIntire, Edmond O'Brien en Lili Gentle.

De wederwaardigheden van een rock 'n' roll-ster, met veel energie gespeeld.

Mardi Gras

1958 | Musical

Verenigde Staten 1958. Musical van Edmond Goulding en Edmund Goulding. Met o.a. Pat Boone, Christine Carère, Tommy Sands, Sheree North en Gary Crosby.

Een zwierige, pretentieloze musical met een energieke rolbezetting. Boone trekt het winnend lot voor een afspraakje met filmster Carère.