nieuwe site?

Anna Deavere Smith

Acteur

Anna Deavere Smith is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rachel Getting Married

2008 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 2008. Drama van Jonathan Demme. Met o.a. Anne Hathaway, Rosemarie DeWitt, Debra Winger, Bill Irwin en Mather Zickel.

Op de huwelijksdag van Rachel (DeWitt) krijgt haar zuster Kym (Hathaway) verlof van de afkickkliniek om de bruiloft bij te wonen. Kym laat echter, nog voor de plechtigheid is begonnen, geen gelegenheid onbenut om de sfeer grondig te verpesten, tot chagrijn van de rest van de familie. Uit de hand geschoten drama over een familie met een modderig verleden, met opvallend naturel spel van de hele cast. Met name Hathaway, ooit vooral bekend van luchtige films als The Princess Diaries, zet een stevige rol neer, waarvoor ze terecht een Oscarnominatie ontving.

The American President

1995 | Romantische komedie

Verenigde Staten 1995. Romantische komedie van Rob Reiner. Met o.a. Michael Douglas, Annette Bening, Martin Sheen, Michael J. Fox en David Paymer.

Deze romantische komedie over een Amerikaanse president op vrijersvoeten is even ongeloofwaardig als vermakelijk. De president die Douglas neerzet, weduwnaar en vader, is immers niet alleen geestig, charmant en goudeerlijk, hij negeert de opiniepeilingen en volgt zijn hart wanneer hij eigenwijze milieu-lobbyiste (Bening) ontmoet. Regisseur Reiner (When Harry met Sally) houdt, geholpen door het intelligente script van Aaron Sorkin (A Few Good Men) een vurig pleidooi voor een mens van vlees en bloed op de hoogste post van het land. Douglas en Bening zijn uitstekend samen en worden omringd door prima bijrolacteurs. De muziek van Marc Shaiman werd genomineerd voor een Oscar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Deavere Smith op televisie komt.

Reageer