Max Apple

Scenarist, Producer

Max Apple is scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Roommates

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Peter Yates. Met o.a. Peter Falk, D.B. Sweeney, Julianne Moore, Ellen Burstyn en Joyce Reehling.

Pittsburg 1963. Na het overlijden van zijn vader en moeder komt Michael die zes is, bij zijn grootvader Rocky Holeczek in huis. Het tedere portret van twee mensen die elkaar al bijna dertig jaar lang nodig hebben, maar nooit over hun lippen hebben kunnen krijgen dat ze om elkaar geven. Peter Falk's sublieme vertolking houdt de film overeind.

The Air Up There

1994 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1994. Komedie van Paul M. Glaser. Met o.a. Kevin Bacon, Charles Gitonga Maina, Yolanda Vazquez, Mabutho 'Kid' Sithole en Winston Ntshona.

De cast, de crew, de sc[KA2]enes, kortom, zo ongeveer alles spant zich verschrikkelijk in voor deze nauwelijks geloofwaardige komedie over een (blanke) Amerikaanse coach. Hij is verbonden aan een universiteit, die een fenomenale amateur-basketballer ontdekt in een film over een afgelegen Afrikaanse stam. Hij reist naar het zwarte werelddeel om hem een contract aan te bieden. Voornamelijk opgenomen in Kenya, in de stijl van een voortdurend vrolijke muziekvideo, onder regie van Glaser, die voorheen acteerde in onder meer Starsky and Hutch. Scenario van Max Apple. Camerawerk van Dick Pope en Elliot Davis.

Smokey Bites the Dust

1981 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1981. Oorlogsfilm van Charles B. Griffith. Met o.a. Jimmy McNichol, Janet Julian, Walter Barnes, Patrick Campbell en Kari Lizer.

De jonge McNichol ontvoert een schone dame, wat haar vader, de sheriff, nogal in opwinding brengt. Nauwelijks een aanleiding om een film als deze te maken, waaruit dan ook nog eens alle achtervolgingsscènes met auto's zonder meer zijn gekaapt uit films als: EAT MY DUST, GRAND THEFT AUTO, THUNDER AND LIGHTNING en MOVING VIOLATION. Scenario van Max Apple.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Apple op televisie komt.

Reageer