Daemion Barry: muziek.
Er zijn 24 films gevonden.

Dalziel & Pascoe: Soft Touch

2004 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2004. Misdaad van Ad Wind. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, Katy Cavanagh, Alison Steadman en Kieran O'Brien.

Dalziel & Pascoe: Great Escapes

2004 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2004. Misdaad van Ad Wind. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, Katy Cabanagh, Jack Deam en Tim Healy.

Dalziel & Pascoe: The Unwanted

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Patrick Lau. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Keeley Forsythe en James Puddephatt.

Dalziel & Pascoe: Sins of The Fathers

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Lawrence Gordon Clark. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Keeley Forsyth en Anne Reid.

Dalziel & Pascoe: Mens sana

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Juliet May. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Keeley Forsythe en James Puddephatt.

Dalziel & Pascoe: For Love Nor Money

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Warren Clarke. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Keeley Forsythe en James Puddephatt.

Dalziel & Pascoe: Dialogues of the Dead

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Ad Wind. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: Home Truth

2001 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2001. Misdaad van Ad Wind. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Kenneth Cranham.

Dalziel & Pascoe: Cunning Old Fox

2000 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2000. Misdaad van Matthew Evans. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: Above the Law

2000 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2000. Misdaad van Paul Marcus. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

In the Name of Love

1999 | Thriller, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1999. Thriller van Ferdinand Fairfax. Met o.a. Tara Fitzgerald, Tim Dutton, Mark Strong, Dinah Stabb en Benedict Sandiford.

Dalziel & Pascoe: Time To Go

1999 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1999. Misdaad van Suri Krishnamma. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, Susannah Corbett, David Royle en Harriet Walter.

Dalziel & Pascoe: The British Grenadier

1999 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1999. Mysterie van Maurice Phillips. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Dennis Waterman en Elliot Walton-Frew.

Dalziel & Pascoe: Recalled to life

1999 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1999. Misdaad van Suri Krishnamma. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: Recalled To Life

1999 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1999. Misdaad van Suri Krishnamma. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, Susannah Corbet, David Royle en Shirley Anne Field.

Dalziel & Pascoe: On Beulah Height

1999 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1999. Misdaad van Maurice Phillips. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: The Wood Beyond

1998 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1998. Misdaad van Edward Bennett. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: Bones and Silence

1998 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1998. Misdaad van Maurice Phillips. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: Deadheads

1997 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1997. Misdaad van Edward Bennett. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Dalziel & Pascoe: A ruling passion

1997 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1997. Misdaad van Gareth Davies. Met o.a. Warren Clarke, Colin Buchanan, David Royle, Jo-Anne Stockham en Susannah Corbett.

Bliss

1995 | Drama, Horror

Verenigd Koninkrijk 1995. Drama van Marc Evans. Met o.a. Simon Shepherd, Jonathan Hyde, Reece Dinsdale, Sian Webber en Eva Maria Bryer.

Het scenario van Michael Stewart voor de lange tv-film, die soms in twee of vier delen wordt uitgezonden, begeeft zich op het terrein van de parapsychologie aan de hand van de twee hoofdpersonages Dr. Sam Bliss (Shepherd), weduwnaar en vader van twee dochters Louise (Hart) en Zoe (Smart) en zijn grillige collega Dr. Melanie Kilpatrick (Webber). De film is enigszins fragmentarisch, waardoor je een deel gemakkelijk kunt overslaan. Ze houden zich bezig met een onderzoek over telepathie tussen de tweelingen Serena Snowden (Bryer) en Dorothy Snowden (Norton), de uitbraak van pest in een dorpje in Norfolk, en de poging om het geheim te achterhalen waarom de familieleden van Cahterine Duboys (Cones) de hoge leeftijd van 150 jaar behaald zouden hebben. Redelijk geacteerde, pseudo-wetenschap, dat rijk is aan dialoog. Het camerawerk is van Nicholas D. Knowland. Liefhebberskost, die lonkt naar een serie, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken.

Black Easter

1995 | Misdaad, Thriller, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1995. Misdaad van Ben Bolt. Met o.a. Trevor Eve, Amanda Ooms, Bruce Myers, Peter Stormare en John Shrapnel.

We zijn in de `nabije toekomst` aan de grens tussen Verenigd Europa en het Oostblok. In Rusland woedt een burgeroorlog in alle hevigheid. Mensen trachten Europa binnen te vluchten. Na de moord op een Deens meisje wordt detective Alex Fisher (Eve) van de `Europese federale politie` Eupol (lijkt op [KL]Europol[KLE]) belast met het onderzoek. Het spoor leidt naar de moslimgemeenschap die opgejaagd wordt in Rusland. Tussen een groep arrestanten bevindt zich Anna (Ooms), een jonge vrouw die Alex fascineert. Anna leidt een stel vluchtelingen. Zij denkt dat de Russische maffia zich bezighoudt met een lucratieve mensensmokkel, maar dat zij meer beloven dan waarmaken. Een beangstigend (toekomst)beeld, dat inmiddels is achterhaald voor zover het mensen uit voormalig Oost-Europa en ex-Sovjet-Unie betreft, maar nog altijd opgaat voor vluchtelingen uit Centraal- Azië, Irak en Afrika. Een mensenleven telt daarbij nauwelijks en het gewin gaat boven alles. Het sterke scenario is van David Pirie, dat schitterend wordt vertolkt door de rolverdeling. De finale bevat een onvoorstelbare climax, die de kijker naar adem laat snakken. Het camerawerk is van John Daly en ziet er mooi uit. Ook bekend als NO MAN'S LAND.

No Man's Land

1994 | Drama, Thriller, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1994. Drama van Ben Bolt. Met o.a. Trevor Eve, Amanda Ooms, Bruce Myers, Peter Stormare en Murray Ewan.

In Dresden, anno 2000, wordt politiecommissaris Alex Fischer (Eve) disciplinair geschorst voor avontuurtje met clandestiene asielzoekster. Tot zijn eigen verbazing krijgt hij prompt daarop een belangrijk onderzoek toegeschoven: de moord op jonge Deense verpleegster. De zaak heeft raakvlakken met internationale drug-, wapen- en mensenhandel, die zich afspeelt in het schemerige niemandsland tussen Oost en West. Regisseur Bolt en scenarist David Pirie bedachten een opwindend verhaal tegen de achtergrond van spanningen in de jaren 1990: escalatie van burgeroorlog in voormalige Sovjet-Unie, masssale volksverhuizingen, extremistische moslemgroepen die Europa in hun invloedssfeer trachten te brengen, de Russische maffia, en een speciale troepenmacht, EUPOL, die orde moet handhaven. Misschien niet helemaal sciencefiction, maar zeer dicht er tegenaan, ongewoon en met tempo geënsceneerd.

A Woman's Guide to Adultery

1992 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk 1992. Romantiek van David Hayman. Met o.a. Theresa Russell, Sean Bean, Amanda Donohoe, Adrian Dunbar en Ingrid Lacey.

Driedelige miniserie, gebaseerd op de dikke roman van Carol Clewlow. Fotografe Rose (Russell) en haar vriendinnen Helen (Lacey), Jo (Donohoe) en Jennifer (Gillies) houden er relaties op na met getrouwde mannen. Helen rollebolt ongelimiteerd met haar baas Michael (Dunbar), Jo houdt het met politicus Martin (McElhinney) en Jennifer versiert een van haar leerlingen. `Doe het nooit met een getrouwde man` vindt Rose daarentegen. Tot zij valt voor haar getrouwde leraar Paul (Bean). Zij brengen een romantisch weekend door in Parijs (nog steeds de `hoofdstad van de liefde`...) maar dat moet verkeerd aflopen. Paul wordt op Heathrow afgehaald door zijn vrouw en Rose moet alleen naar huis. Wie zei het ook alweer: van overspel komt ongeluk? Jo maakt het uit met haar politicus en gaat als Labour-kandidate zelf in de politiek. Het parlementslid Ken Livingstone (de echte M.P. in een gastoptreden en de latere burgemeester van Londen, die in opspraak raakte door zijn anti-semitisch gedrag, waarvoor hij werd veroordeeld) krijgt opdracht haar te interviewen. Haar parlementszetel komt in gevaar als de pers ontdekt dat zij een verhouding had met Martin. Michael weigert tenslotte Helen met een ander te delen en verlaat haar uit frustratie. Helen hoopt nu maar dat haar volgende verovering Ray (Webb) bij zijn vrouw Sandra (Pleasgood) zal weggaan. De moraal van het verhaal: de vier vrouwen worden er (op één na) niet echt gelukkiger door. Het scenario van Frank Cottrell-Boyce doet er nog een schepje bovenop: na veel ellende en loze beloftes blijken de mannen altijd bij hun eigen vrouwen te blijven. Het camerawerk is van Graham Frake, die dat met Britse flair in beeld gebracht. Stereo.