Morgan Hopkins: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Twin Town

1997 | Komedie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1997. Komedie van Kevin Allen. Met o.a. Llyr Evans, Rhys Ifans, Dorien Thomas, Dourgray Scott en Biddug Williams.

A Mind To Kill: Gameboys

1995 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1995. Mysterie van Peter Edwards. Met o.a. Philip Madoc, Sharon Morgan, Gillian Elisa, Aneirin Hughes en Ioan Meredith.

Een dorpje in Noord-Wales. In een vuurkuil waar varkens met varkenspest verbrand worden, wordt het verbrande lijk gevonden van een onbekende twintiger. Inspecteur Noel Bain (Madoc) wordt erbij geroepen. Alles wijst erop dat het slachtoffer connecties had met de homokringen. Roy Earland (Vaughan), in wiens huis de jongen stierf, zwijgt uit angst als homo gebrandmerkt te worden. Voor Bain is hij de hoofdverdachte, maar wat heeft hij te maken met drugdealer Josh Parfitt (Hughes) en rugby-coach Ieuan Gethin (Meredith)? Dan pleegt Earland zelfmoord. Goed opgebouwde politiefilm met een ingenieuze plot, waarin de diverse neven- thema's even interessant zijn als het hoofdgegeven. Madoc is een schitterende Noel Bain. Het scenario werd geschreven door David Joss Buckley, die zich baseerde op personages bedacht door Lyn Ebenezer en Sion Eirian. Achter de camera stond Peter Thornton.

My Pretty Valley

1993 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1993. Drama van Paul Turner. Met o.a. Philip Howe, Sara Harris-Davies, Eugenio René Gruffydd, Morgan Hopkins en Shelley Rees.

Ex-mijnwerker Kevin (Howe) staat op het randje van een zenuwinzinking. Zijn huis is afgebrand en is hij met zijn gezin ondergebracht bij de buren. Dat kan niet eeuwig duren. Omdat hij actief vakbondslid was, vindt hij geen werk meer; ook zijn zoon en dochter komen niet aan de bak. Dan ontdekt hij dat zijn vrouw (Harris-Davies) in Engeland vreemd gaat met een in Patagonië opgegroeide Welshman, die overgekomen was om een boek te schrijven over zijn voorouders. Tegen de achtergrond van Wales in volle crisis tekent Turner een portret van een bijna onbekende gemeenschap. De film is in het Gaelic gesproken, een taal die dreigt uit te sterven, maar die de onwerkelijke sfeer van de film sterk verhoogt. Uitstekende vertolkingen van onbekende acteurs. Uiteraard uitsluitend voor de fijnproevers van rolprenten over Europese minderheidsgroepen en bedreigde culturen. Het scenario is van Geraint Jones. Het camerawerk is van Peter Thornton, die de rolprent in mistroostige, maar intimistische beelden had gevangen.