Joe Minjares

Acteur

Joe Minjares is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sleep, Baby, Sleep

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Armand Mastroianni. Met o.a. Tracey Gold, Joanna Cassidy, Thomas Calabro, Kyle Chandler en Missy Crider.

Sylvie Walker (Gold) is een wat labiele, gelukkig getrouwde jonge moeder, die haar pasgeboren baby met de beste zorgen omringt. De zuigeling is ineens spoorloos. Haar man, Peter (Chandler), is op zakenreis en haar moeder, Hannah (Cassidy), tracht haar zo goed mogelijk te helpen. Inspecteur Martison (Calabro) kan nergens sporen van braak van vinden. Als hij Peter ondervraagt, laat hij doorschemeren dat Sylvie wel eens iets met het kind gedaan zou kunnen hebben, maar Martinson voelt aan zijn klompen dat het tussen Peter en Sylvie niet helemaal botert. De regisseur voert de spanning aardig op in zijn vergezochte, ongeloofwaardige verhaal, maar toch blijft het allemaal bij het voorspelbare en het stroperige slot kan helemaal niet overtuigen. Veel acteertalent wordt niet geƫist van de acteurs. Een routine product voor kijkers, die overdag geen raad met hun tijd weten en snel tevreden zijn. John Gray baseerde het scenario op een roman van Jessica Auerbach. Fotografie van Gideon Porath.

Nothing but the Truth

1995 | Thriller, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Thriller van Michael Switzer. Met o.a. Patricia Wettig, Ken Olin, Bradley Whitford, Katherine LaNasa en Peggy Rea.

Jill Ross neemt de leugendetectortest af bij dokter Peter Clayman, die zich onlangs in de stad heeft gevestigd. Ze deed dit op verzoek van de politie, die een onderzoek heeft lopen naar een moord in een motel, waarbij een vrouw omkwam, die Peter Clayman gekend zou hebben. De test valt voor Peter gunstig uit en hij onderneemt een poging om Jill in te palmen.

Next Door

1994 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1994. Drama van Tony Bill. Met o.a. James Woods, Randy Quaid, Kate Capshaw, Lucinds Jenney en Miles Fuelner.

De Engelse professor Matt Coler (Woods) en zijn vrouw Karen (Capshaw), een lerares, weigeren op de campus te gaan wonen en kiezen voor het leven in een normale wijk, zodat hun zoon Bucky (Fuelner) niet tussen uitsluitend intellectuelen hoeft op te groeien. Naast Coler woont de bier drinkende slager Lenny Beneditti (Quaid) met zijn vrouw Marci (Jenney) en zoon Sparky (Sullivan).

Untamed Heart

1993 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1993. Romantiek van Tony Bill. Met o.a. Christian Slater, Marisa Tomei, Rosie Perez, Kyle Secor en Willie Garson.

Sentimenteel liefdesdrama waarin Tomei in een gore nachtelijke eettent als serveerster werkt en voortdurend op zoek is naar de man van haar leven maar slechts hufters ontmoet. Tot Slater zich aandient als hulpje in de keuken. Zij valt voor hem, vooral nadat hij haar uit handen van engerds heeft gered. De zich wat mysterieus voordoende Slater blijkt echter een hartkwaal te hebben. Dat maakt haar niks uit, maar het voorspelbare script van Tom Sierchio laat zich raden: het noodlot loert. Romantisch melodrama wordt van de afgrond gered door aanvaardbare vertolkingen van de twee hoofdrolspelers. Jost Vacano vangt dit alles op in grauwe, troosteloze stadsbeelden. Nat King Cole zingt het hoofdthema 'Nature Boy'. De score zelf, met prachtige romantische thema's, is van Cliff Eidelman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Minjares op televisie komt.

Reageer