Joy Webster: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

The Curse of the Werewolf

1961 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1961. Horror van Terence Fisher. Met o.a. Clifford Evans, Oliver Reed, Yvonne Romain, Catherine Feller en Richard Wordsworth.

In het 18e eeuwse Spanje wordt een doofstom meisje verkracht door een bedelaar die jarenlang opgesloten is geweest. Ze sterft bij de geboorte van haar zoon en het kind wordt opgevoed door een rijke dokter. Het blijkt echter bovennatuurlijke gaven te hebben, maar de dokter en zijn huishoudster houden dit geheim. Eens volwassen lijkt hij normaal, totdat hem de liefde van een meisje geweigerd wordt. Dan verandert hij in een weerwolf. Sfeervolle vrije bewerking van The Werewolf Of Paris van Guy Endore, met een schitterende Reed in de hoofdrol. Hij is geen bloeddorstig monster, maar een meelijwekkend slachtoffer van een zeldzame ziekte. Het overdadige scenario van John Elder maakt van deze film een der hoogtepunten van de Hammer-producties. In beeld gebracht door Arthur Grant.

Jungle Street

1961 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1961. Misdaad van Charles Saunders. Met o.a. David McCallum, Kenneth Cope, Jill Ireland, Brain Weske en Vanda Hudson.

Jonge straatschenders smeden plannen om een stripteaseclub te beroven, maar krijgen ruzie om een meisje. Een smerig, maar nu en dan doeltreffend drama over de zelfkant van het leven. Kenneth Cope levert een goede acteerprestatie als beroeps tussen luidruchtige amateurs.

During One Night

1961 | Drama, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1961. Drama van Sidney J. Furie. Met o.a. Don Borisenko, Susan Hampshire, Jackie Collins, Sean Sullivan en Joy Webster.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wil een soldaat wanhopig graag voor het eerst seks hebben, vooral omdat een vriend van hem tijdens een missie is gecastreerd. Hij besluit zonder verlof zijn eenheid te verlaten om zijn doel te bereiken.

The Two Faces of Dr. Jekyll

1960 | Horror, Drama

Verenigd Koninkrijk 1960. Horror van Terence Fisher. Met o.a. Christopher Lee, Paul Massie, Dawn Addams, David Kossoff en Francis De Wolff.

Een onevenwichtige en soms onbedoeld grappige psychologische bewerking van het verhaal van R.L. Stevenson met nadruk op de man-vrouw-relatie en het feit dat de dokter zelf een slappeling is. Helaas zijn de dialogen en het scenario vervelend. Ook bekend als HOUSE OF FRIGHT.