Jordana Spiro

Acteur

Jordana Spiro is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Goods: Live Hard, Sell Hard

2009 | Komedie

Verenigde Staten 2009. Komedie van Neal Brennan. Met o.a. Jeremy Piven, Ving Rhames, Jordana Spiro, James Brolin en David Koechner.

De eigenaar van een slecht lopend tweedehands autobedrijf (Brolin) huurt een expert in: de sociaal agressieve Don Ready (Piven) met zijn kleurrijke team. Plan is een record aantal auto's kwijt te raken. Absurde komedie schiet wat betreft toon en smaak alle kanten op, wat resulteert in een drukke reeks grappen - sommige geslaagd, andere pijnlijke missers. De acteurs zijn hoe dan ook enthousiast. Piven zorgt voor vaart, Kathryn Hahn is vermakelijk als een wellustige collega met warme gevoelens voor een tienjarige met het lichaam van een dertiger.

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter

2000 | Western, Horror

Verenigde Staten 2000. Western van P.J. Pesce. Met o.a. Marco Leonardi, Michael Parks, Temuera Morrison, Rebecca Gayheart en Ara Celi.

Quentin Tarantino en zijn bijna even vaardige maat Robert Rodriguez maakten van From Dusk Till Dawn 1 een instant cultfilm, de eerste film die van puur misdaaddrama halverwege plotseling overging op pure horror. Zonder de geestelijke vaders werd From Dusk Till Dawn 2 waardeloos. Deel drie is wat beter, maar zinloos. De film is een 'voorvolg' op het origineel en speelt in 1870. Een matige western gaat over in redelijke horror wanneer bandiet Johnny (Leonardi) ontsnapt aan de galg en later samen met zijn bende, de dochter van de beul en nog een paar lui uiteindelijk in La Tetilla del Diablo geraken, de nachtclub die later de Titty Twister zal heten.

If These Walls Could Talk

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Nancy Savoca en Cher. Met o.a. Demi Moore, Sissy Spacek, Cher, Anne Heche en Shirley Knight.

Drie verschillende verhalen in drie decennia vol emoties en menselijk onvermogen passeren de revue. Een drieluik over drie zelfverzekerde vrouwen, die model staan voor de moeilijkste beslissing uit hun leven. Elk tijdperk is anders, de omstandigheden en de mensen ook, maar uiteindelijk telt slechts één keuze: het is alles of niets.

Trespass

2011 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 2011. Thriller van Joel Schumacher. Met o.a. Nicole Kidman, Nicolas Cage, Cam Gigandet, Ben Mendelsohn en Jordana Spiro.

Nicolas Cage snoeft, schreeuwt en bloedt dat het een lieve lust is in deze thriller van Joel Schumacher. Hij speelt een rap kwebbelende zakenman, met Nicole Kidman als zijn liefhebbende vrouw, die het doelwit wordt van een groep overvallers. Van spanningsopbouw is geen enkele sprake en als zo’n beetje elk personage vrijwel direct onbedaarlijk begint te krijsen is er alleen nog plek voor irritatie. Oscarwinnaars Cage en Kidman zinken met dit project gezamenlijk naar een nieuw dieptepunt in hun carrière.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jordana Spiro op televisie komt.

Reageer