Ray Smith: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

On the 2nd Day of Christmas

1997 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van James Frawley. Met o.a. Mary Stuart Masterson, Mark Ruffalo, Lauren Suzanne Pratt, Howard Hesseman en David Hewlett.

Oplichtster Trish en haar nicht Patsy worden net voor de kerst opgepakt wanneer ze inbreken in een warenhuis. Bert, een personeelslid van het warenhuis, neemt de verantwoordelijkheid van de dames op zich, zodat Patsy haar vakantie niet op een sociale werkplaats hoeft door te brengen

Little Lord Fauntleroy

1976 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1976. Drama van Paul Annett. Met o.a. Glenn Anderson, Paul Rogers, Jennie Linden, Preston Lockwood en Ian Thompson.

Mini-serie in zes delen. De BBC-versie van het beroemde boek van Frances Hodgson Burnett. Kwalitatief het aankijken waard, maar het zal tegenwoordig voor iedere versie een harde dobber zijn op te boksen tegen de verfilming met Ricky Schroder en Alec Guinness.

Madame Bovary

1975 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1975. Drama van Rodney Bennett. Met o.a. Francesca Annis, Tom Conti, Richard Beale, Kathleen Helme en Gabrielle Lloyd.

Mini-serie in vier delen. Giles Cooper bewerkte de roman van Gustave Flaubert uit de 19e eeuw rond de persoon Bovary, die slecht gespeeld wordt door Annis. De serie is zozo.

Made

1972 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk 1972. Romantiek van John Mackenzie. Met o.a. Carol White, John Castle, Roy Harper, Margery Mason en Doremy Vernon.

De dramatische belevenissen van een jonge vrouw, White, die tot de arbeidersklasse behoort en werkt als telefoniste in een groot bedrijf. Ze heeft een onwettig kind en een gebrekkige moeder. Ze heeft zich aan deze levensomstandigheden aangepast, maar is op zoek naar liefde en begrip. Dit kan ze niet vinden bij de jonge priester Castle en evenmin bij rockzanger Harper, die beiden teveel bezig zijn met het verdedigen van hun theorieën om de wanhoop van White te bemerken. Een film die alle clichés van de Free Cinema op de slechtste wijze op een rijtje zet, met personages die nooit echt levend worden. Hoe langer je naar de film kijkt hoe gedeprimeerder je wordt. Het is alsof je in het notaboekje bladert van een vermoeide sociale werkster. Het filmdebuut van de toen populaire folk-singer Harper, die de gelegenheid krijgt enkele songs ten berde te brengen. Howard Barker baseerde het scenario op zijn toneelstuk No One Was Saved. Fotografie van Ernest Day.