Fredi Olster

Acteur

Fredi Olster is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sleep, Baby, Sleep

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Armand Mastroianni. Met o.a. Tracey Gold, Joanna Cassidy, Thomas Calabro, Kyle Chandler en Missy Crider.

Sylvie Walker (Gold) is een wat labiele, gelukkig getrouwde jonge moeder, die haar pasgeboren baby met de beste zorgen omringt. De zuigeling is ineens spoorloos. Haar man, Peter (Chandler), is op zakenreis en haar moeder, Hannah (Cassidy), tracht haar zo goed mogelijk te helpen. Inspecteur Martison (Calabro) kan nergens sporen van braak van vinden. Als hij Peter ondervraagt, laat hij doorschemeren dat Sylvie wel eens iets met het kind gedaan zou kunnen hebben, maar Martinson voelt aan zijn klompen dat het tussen Peter en Sylvie niet helemaal botert. De regisseur voert de spanning aardig op in zijn vergezochte, ongeloofwaardige verhaal, maar toch blijft het allemaal bij het voorspelbare en het stroperige slot kan helemaal niet overtuigen. Veel acteertalent wordt niet geƫist van de acteurs. Een routine product voor kijkers, die overdag geen raad met hun tijd weten en snel tevreden zijn. John Gray baseerde het scenario op een roman van Jessica Auerbach. Fotografie van Gideon Porath.

Where Are My Children

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van George Kaczender. Met o.a. Marg Helgenberger, Christopher Noth, Cynthia Martells, Jerry Hardin en Angela Paton.

Cape Stark, Georgia 1962. Helgenberger is gescheiden en moeder van drie kinderen. Ze is net verhuisd naar deze plaats. Ze wordt door twee FBI-agenten beschuldigd van misbruik van staatseigendom omdat ze ooit wat eigendommen per vliegtuig van de luchtmacht liet verhuizen door een bevriende militair wiens naam ze weigert te noemen. Gevolg: drie maanden cel. Als ze haar straf heeft uitgezeten, blijken haar kinderen spoorloos. Ze zouden door de staat ter adoptie aangeboden zijn, maar niemand kan (of wil) haar inlichtigen geven over waar ze zijn. Voor Helgenberger begint een nachtmerrie die 24 jaar gaat duren. Behoorlijk drama dat iedereen die kinderen heeft zal aanspreken omdat de film laat zien hoe eenvoudig het is om kinderen te laten 'verdwijnen'. Michael Zagor baseerde zijn scenario gedeeltelijk op een ware gebeurtenis. Uitstekende vertolking van Helgenberger. Laszlo George stond in voor de fotografie.

Babies

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Michael Rhodes. Met o.a. Lindsay Wagner, Dinah Manoff, Marcy Walker, Valerie Landsberg en Adam Arkin.

Drie vriendinnen en kinderen krijgen. Manoff is gelukkig getrouwd, ze heeft alles wat ze begeert, maar ze is onvruchtbaar en daar gaat haar huwelijk onder lijden. Walker is zwanger, maar tests hebben uitgewezen dat er complicaties te verwachten zijn. Wagner tenslotte heeft een verhouding met een oudere man, maar die geeft haar niet wat ze verlangt. Drie vriendinnen en hun trauma's, oppervlakkig genoeg voor een soap. Geen enkel vrouwenprobleem blijft onaangeroerd in dit kunstmatige scenario van Lynn Roth naar een verhaal van Roth, Helena Hacker en Frank Swertlow. John Kranhouse stond in voor de fotografie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fredi Olster op televisie komt.

Reageer