nieuwe site?

Stephen Bateman

Acteur

Stephen Bateman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Sea Change

1998 | Romantiek, Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk/Spanje 1998. Romantiek van Michael Bray en Michael Bay. Met o.a. Maryam d'Abo, Sean Chapman, Ray Winstone, Andree Bernard en Ampero Moreno.

Rupert (Chapman) werkt hard, praat handig en verdient geld als water als investment banker. Hij is een arrogante slijmbal en een betweter, die niet eens in de gaten heeft dat zijn vriendin Alison (D`Abo) zwanger is. Hij heeft nauwelijks tijd voor haar verjaardag, want hij moet die dag nog even op en neer naar Barcelona voor een belangrijk deal. In het vliegtuig kaffert hij een medepassagier flink uit om een kleinigheid, de keurige, maar stijve Charles (Winstone). Alles loopt voor Rupert uit de hand als het vliegtuig niet in Barcelona kan landen en omgeleid wordt naar Madrid. Ze kunnen de volgende pas verder reizen, en de passagiers moeten de nacht doorbrengen in een hotel. Rupert ziet zich gedwongen de kamer te delen met Charles. Het scenario van regisseur Bray en Billy Hurman had een aardige satire over de nieuwe yuppen kunnen worden, maar het bevat helaas houterig dialoog. Chapman heeft geen charme en is even beroerd als het script. Grootogige D'Abo doet haar best, speelt met verve, maar zij heeft de kleinere rol. Bijrol Winstone en de uitstekende montage redden deze film van de ondergang. Als je hem niet ziet, mis je niets, maar als je per ongeluk gaat zitten en hem op de tv krijgt voorgeschoteld, is het geen straf. Het camerawerk is van Joseph M. Civit.

Comrades

1986 | Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1986. Drama van Bill Douglas. Met o.a. Robin Soans, Alex Norton, Philip Davis, Stephen Bateman en Jeremy Flynn.

1830, Dorset, Engeland. Om iets te ondernemen tegen hun afschuwelijke arbeidsomstandigheden vormen zes boerenknechten een soort vakbond. Zij worden als oproerkraaiers verbannen naar Australiƫ. Een belangrijke episode uit de geschiedenis van de Engelse vakbonden - de martelaren van Tolpuddle - nu eindelijk verfilmd. Bill Douglas, die zijn eigen ingenieuze script regisseerde, toont zich een meester-verteller. Een belangrijke en fascinerende film. Camerawerk van Gale Tattersall.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephen Bateman op televisie komt.

Reageer