idfa 2016: vpro preview- en reviewdag programma bekend!

Zoals u van ons gewend bent stellen wij als hoofdsponsor van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) weer een VPRO Preview- en Reviewdag samen. Kunt u van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de mooiste documentaires van het festival zien.

VPRO Previewdag: dit jaar niet op de traditionele donderdag, maar echt op de allereerste festivaldag woensdag 16 november kunt u van ’s morgens tot ‘s avonds de meest opmerkelijke documentaires van het IDFA bekijken in Pathé Tuschinski 1. 

Kunt u niet deze dag? Op vrijdag 25 november krijgt u een herkansing tijdens de VPRO Reviewdag waar u hetzelfde goede programma kunt zien op één dag in Pathé Tuschinski 1.

Zowel de Previewdag als de Reviewdag beginnen om ca. 09.30 uur en eindigen rond 22.00 uur.
Het programma wordt samengesteld door de aankopers van VPRO.

Het programma is bekend! Download hier het programma


3 verschillende toegangskaarten voor IDFA tijdens de VPRO Preview- en Reviewdag

Als u al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, kent u waarschijnlijk het getouwtrek over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden. 

Door het vorig jaar ingevoerde zonesysteem was het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kunt u ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone u wilt zitten: in de zaal (stalles) en loges rondom, op het eerste of op het tweede balkon. U hebt uitsluitend toegang tot de zone waarvoor u een ticket hebt gekocht. Die duidelijkheid hebt u dus vooraf.

Uw zone is gegarandeerd, uw stoel echter niet. In elke van de drie zones zijn er goede en minder goede plaatsen. Vindt u voor aanvang een mooie plek? Dan hebt u die niet vanzelfsprekend voor de rest van dag. 
Reserveren met een jas, sjaal of handdoek wordt niet gewaardeerd. We hopen dat u andere documentaireliefhebbers in de loop van de dag ook een mooie plek gunt. En dat u na een pauze, in de zone waarvoor u een ticket hebt, gewoon ergens anders gaat zitten als uw vorige plaats inmiddels door iemand anders in gebruik is genomen.

VPRO Previewdag
woensdag 16 november
10.00-22.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

VPRO Reviewdag
vrijdag 25 november
10.00-22.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Tickets, exclusief voor vpro leden (maximaal 2 per persoon)

2e balkon:                     48 euro        (exclusief servicekosten)
stalles/loges (zaal):       50 euro       (exclusief servicekosten)
1e balkon:                     51,50 euro   (exclusief servicekosten)
U krijgt na betaling meteen uw e-ticket(s) gemaild.

Heeft u problemen met kaarten bestellen? Mail uw vraag/probleem naar support@ticketscript.nl  U wordt binnen 4 uur geholpen.
 

Kaarten zijn hier exclusief voor VPRO-leden te koop.