19 november

Deze week in Buitenhof: Frederieke van Dongen van Artsen zonder Grenzen over hulpverlening in Gaza, verkiezingsinterviews met NSC-lijsttrekker Pieter Omtzigt en Frans Timmermans lijsttrekker van GroenLinks-PvdA

De verkiezingen lijken een nek aan nek race te worden. Volgens de laatste peiling gaan de VVD en de PVV aan kop terwijl GroenLinks-PvdA en NSC dalen.
Kan Pieter Omtzigt het tij nog keren? Kunnen ze tóch nog de grootste worden? En hoe zit dat met de nieuwe linkse combinatie GroenLinks-Pvda, hoe waarschijnlijk is die zo vurig gehoopte eindsprint? Welke troeven heeft lijsttrekker Frans Timmermans nog achter de hand de komende dagen?

Lees meer

Kijk meer verkiezingsinterviews, gesprekken en debatten

Frans Timmermans

Lijsttrekker GroenLinks-PvdA

Loopbaan
- Eurocommissaris en vicevoorzitter EC
- Minister BuZa
- Staatssecretaris BuZa
- Lid Tweede Kamer PvdA

Eerder in Buitenhof op 15/10/23 over de oorlog tussen Israël en Hamas

Pieter Omtzigt

Lijsttrekker Nieuw Sociaal Contract

Loopbaan
- Oprichter Nieuw Sociaal Contract
- Tweede Kamerlid groep Omtzigt
- Tweede Kamerlid CDA

Eerder in Buitenhof op 17/9/23 over bestaanszekerheid en bestuurlijke chaos

hulpverlening in Gaza

Een gesprek met Frederieke van Dongen van Artsen zonder Grenzen vanuit Jeruzalem. Wat hoort zij van haar collega's in Gaza over de hulpverlening aan Palestijnen?

Lees meer:

Frederieke van Dongen

Humanitarian Affairs Manager van Artsen zonder Grenzen

luister de podcast

Buitenhof is als podcast gratis terug te luisteren via alle reguliere podcastapps op pc, tablet en smartphone, zoals iTunes, Stitcher en Overcast.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier.