Molly

1977, Mac Ahlberg, 90 minuten

Zweden/Frankrijk 1977. Erotiek van Mac Ahlberg. Met o.a. Maria Forsa, Jack Franck, Robert Everett, Anita Erikson en Muriele Margie.

VPRO Cinema

Een (zeer) vrije bewerking van de roman [KL]Moll Flanders[KLE] van Daniel Defoe (1722), voorzien van allerlei stompzinnige titels. Van het origineel is bijna niets terug te vinden en zeker niet de kwalitatief hoogstaande realistische en satirische observaties in dit meesterwerk. Kort gezegd gaat het om een mengeling van elkaar opvolgende erotische en grappige sc[KA2]enes die zich dan weer in Zweden en dan weer in Frankrijk afspeelt. Daarbij is van een internationale rolbezetting niet veel goeds te verwachten en wat helemaal onbegrijpelijk is, is dat de (doorgaans) uitstekende Zweedse regisseur Ahlberg deze totaal overbodige film heeft gedraaid. Ook bekend als: ETREINTES SUEDOISES, MOLLY L'INGENUE PERVERSE en FOLLES ETREINTES DE JENNIFER.

credits

Regie:
Mac Ahlberg
Cast:
Maria Forsa, Jack Franck, Robert Everett, Anita Erikson, Muriele Margie, Gilles Mouroux, Kim Pop, Florence Baltz, Catherine Drusy, Christine Malfroy, Maria Lyne, Eva Axen, Charles Canyon, Peter Loury, Marc Ossena
Muziek:
Olivier Toussaint, Paul de Sonneville
Jaar:
1977
Alt. titels:
Etreintes suédoises, Molly l'ingénue perverse, Folles étreintes de Jennifer
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Soft-porno
Landen:
Zweden, Frankrijk


op televisie
0 uitzendingen

Molly (1977) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer