My Dark Lady

1986, Frederick King Keller, 103 minuten

Verenigde Staten 1986. Komedie van Frederick King Keller. Met o.a. Fred A. Keller, Lorna Hill, Raymond Holder, Alan Baumgardner en Stewart Roth.

VPRO Cinema

Ouder wordende acteur Keller komt steeds moeilijker aan de bak en moet zich verlagen tot een reclamefilmpje voor een warenhuis, waarin hij poseren moet als de kerstman. De opname`s lopen uit de hand en hij maakt zich uit de voeten met het honorarium. Met de politie op de hielen weet hij onderkomen te vinden bij een aantrekkelijke jonge zwarte vrouw (Hill), die een zoontje (Holder) heeft van elf. Hill verdient de kost door rendez-vous te geven aan een constante stroom van verschillende mannen. Keller brengt haar op het rechte pad en weet Holder op een chique kostschool te plaatsen ondanks de dubieuze broodwinning in het verleden van zijn mamma. Hoofdrolspeler Keller schreef samen met de regisseur en Gene Brook het scenario voor deze lichte amusementsfilm. Het camerawerk is van Thom Marini.

credits

Regie:
Frederick King Keller
Cast:
Fred A. Keller, Lorna Hill, Raymond Holder, Alan Baumgardner, Stewart Roth, Steven Cooper, John Buscaglia, Evan Parry, Beverly Dove, Bill Baker
Camera:
Thom Marini
Muziek:
Ken Kaufman
Jaar:
1986
Genres:
Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Kerstfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

My Dark Lady (1986) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer