Duitsland 1994. Drama van Carlo Rola. Met o.a. Iris Berben, Fabian Lentin, Peter Sattmann, Ingeborg Lapsien en Rüdiger Vogler.

VPRO Cinema

Duitse transportondernemer Michael Evers (Sattmann) is op vakantie met zijn vrouw Suzanne (Berben), zijn medewerker Ray Vogt (Vogler) en diens vrouw Vera (Von Borsody). Hij wordt op weg naar het hotel in Miami door overvallers doodgeschoten. Zijn vrouw Suzanne had kort ervoor ontdekt, dat hij een verhouding had met Vera. Weer in eigen land blijkt de firma meer crediteuren als debiteuren te hebben en als een collega (concurrent) hulp biedt, is dat natuurlijk ook niet de oplossing. Noodgedwongen moet Suzanne aan Ray vragen haar uit het slop te halen. Heerlijke zeper met bekende tv-gezichten. Scenario van Matthias Herbert. Er werd op locatie in de V.S. gedraaid, en herinnert aan het noodlot wat vooral zo veel Duitse toeristen (de laatste jaren) heeft getroffen. Wordt dikwijls in twee delen uitgezonden.

credits

Regie:
Carlo Rola
Cast:
Iris Berben, Fabian Lentin, Peter Sattmann, Ingeborg Lapsien, Rüdiger Vogler, Suzanne von Borsody, Bodo Wolf, Angela Brunner, Werner Schwuchow
Scenario:
Matthias Herbert
Jaar:
1994
Alt. titels:
Schicksalhafte Begegnungen - Tod in Miami
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tod in Miami (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken