Miracle Child

1992, Michael Pressman, 100 minuten

Verenigde Staten 1992. Drama van Michael Pressman. Met o.a. Cloris Leachman, Crystal Bernard, Grace Zabriskie, John Terry en Graham Sack.

VPRO Cinema

Bejaarde onderwijzeres Zabriskie lijdt verschrikkelijk onder haar eenzaamheid. Aan de vooravond van Pasen, tijdens een zware storm, valt een vondeling bijna letterlijk in haar armen. De inwoners van het rustige dorpje vragen zich af wie de ouders zijn van deze schattige baby. Zabriskie neemt het kind in huis en geeft het de naam Mira. Emoties van begin tot einde in een melodrama waarin een kind, waarvan niemand de afkomst kent, het leven van een oude, eenzame vrouw verandert. Het is aan te raden de nodige zakdoeken bij de hand te houden, want iedereen gaat voor de bijl in deze tranentrekker. Een talentvolle cast weet het honingzoete scenario van Gerald Dipego redden van de ondergang. Mark Irwin bracht het allemaal in beeld.

credits

Regie:
Michael Pressman
Cast:
Cloris Leachman, Crystal Bernard, Grace Zabriskie, John Terry, Graham Sack, George D. Wallace, Levi Randall, Garry Grubbs, Barnard Hughes, Becca Allen, Ryk O, Rick Gallaway, Tom Chapman, John Archie, Tim Goodwin, Brett Cipes
Muziek:
Craig Safan
Jaar:
1992
Alt. titels:
Das Osterkind
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Miracle Child (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer