Verenigde Staten 1994. Misdaad van Rob Bowmaan. Met o.a. George C. Scott, Dan Cortese, Bill Nunn, Piper Laurie en Lindsay Crouse.

VPRO Cinema

Krachtige eerste aflevering van een politieserie waarin fantastisch geacteerd wordt door George C. Scott als ex-hoofd van de afdeling moordzaken, Joe Trapchek, die opnieuw bij de afdeling in dienst treedt als adviseur. Behalve afrekenen met moordenaars, moet hij optreden tegen zijn kleinzoon Chris (Cortese) die ook bij de moordbrigade is, en de regels overtreedt. Hij moet dan met de partner van Chris, Jack Gould (Nunn) de brokken moet lijmen. Hoe dichter ze bij de oplossing van een zaak komen, des te nader komen ze elkaar. Joe werkt aan onopgeloste zaken uit het verleden. In de eerste zaak gaat het om massamoorden. Regisseur Bowman en bewerker Chris G. Willingham zorgen voor een uur kijkplezier met hoog tempo en enkele gevoelige momenten die effect sorteren. Uitvoerend producent, schrijver en bedenker Stephen J. Cannell heeft een aangrijpend verhaal geschreven, een goed voorteken dat er meer goede verhalen in deze serie zullen volgen. De bijrolspelers zijn topklasse.

credits

Regie:
Rob Bowmaan
Cast:
George C. Scott, Dan Cortese, Bill Nunn, Piper Laurie, Lindsay Crouse, Jennifer Bransford, Don S. Davis, Ken Progue, Douglas Arthur, Jill Teed, Don McKay, Jon Cuthbert
Jaar:
1994
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Traps (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken