Duitsland 1979. Mysterie van Hartmut Griesmayr. Met o.a. Hansjörg Felmy, Willy Semmelrogge, Karin Eickelbaum, Dieter Kirchlechner en Hannelore Hoger.

VPRO Cinema

Bij postzegelhandelaar Klaven (Kieling) wordt ingebroken, maar de buit voor de dader is te verwaarlozen. Klaven beweert echter dat een waardevolle verzameling verdwenen is. Een poging om de verzekering om de tuin te leiden? Klaven wordt gechanteerd door zijn zwager Storck die de inbreker achtervolgde en deze koud maakte. Een van de vele door Griesmayr gedraaide TATORT- afleveringen, geschreven door Herbert Lichtenfeld, die destijds ook het scenario schreef van REIFEZEUGNIS (de film met de toen nog prille Nastassja Kinski en geregisseerd door Wolfgang Petersen, en die later het draaiboek zou schrijven van de hit- serie DIE SCHWARZWALDKLINIK). Felmy is opnieuw in deze TATORT- aflevering een betrouwbare Kommissar Haferkamp.

credits

Regie:
Hartmut Griesmayr
Cast:
Hansjörg Felmy, Willy Semmelrogge, Karin Eickelbaum, Dieter Kirchlechner, Hannelore Hoger, Wolfgang Kieling, Gisela Zülch, Liane Hielscher, Erich Ludwig, Dieter Ortmeier
Scenario:
Herbert Lichtenfeld
Jaar:
1979
Alt. titels:
Schweigegeld
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Schweigegeld (1979) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken