Hotel Mama

1995, Gert Steinheimer, 88 minuten

Duitsland 1995. Komedie van Gert Steinheimer. Met o.a. Diana Körner, Dietrich Mattausch, Michael Kessler, Nele Mueller-Stöfen en Peer Augustinski.

VPRO Cinema

Dagmar Behrends (K[KA3]orner) is vijftig, gescheiden en opgelucht. De kinderen zijn eindelijk het huis uit en ze hoopt nu eens aan zichzelf te kunnen denken. Ze wil aan huis een praktijk voor kinesie beginnen en kan hierbij rekenen op de hulp van een binnenhuisarchitect Norbert Bach (Mattausch) die ze op een party leren kennen. Ze hebben samen een lekkere relatie aangeknoopt. Dan staan zoon Felix (Kessler) en dochter Linda (Mueller- St[KA3]ofen) weer voor de deur. Zij trekken weer in om zich lekker te laten verwennen door hun Mammi. Dat hun moeder haar eigen plannen heeft interesseert hen geen barst in deze `komedie` met een onge[KA3]inspireerd scenario van Christos Yiannopoulos (die bijna in vaste dienst is van pulp-omroep RTL TELEVISION). Ook haar ex Benno (Augustinski) kan haar niet helpen het gebroed te verdrijven. Norbert wordt ongeduldig en raakt ontevreden - dat was te verwachten. Het camerawerk is van Franz Rath. Kreeg een vervolg.

credits

Regie:
Gert Steinheimer
Cast:
Diana Körner, Dietrich Mattausch, Michael Kessler, Nele Mueller-Stöfen, Peer Augustinski, Karin Schroeder, Raidar Müller-Elmau, Patricia Schäfer, Lara-Joy Körner
Camera:
Franz Rath
Muziek:
Klaus R. Nagel
Jaar:
1995
Alt. titels:
Hotel Mama - Mutter auf der Flucht
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Hotel Mama (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer