Andromina: The Pleasure Planet

1999, Darren Moloney, 100 minuten

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van Darren Moloney, Cybil Richards en Darren Maloney. Met o.a. Shyra Deland, John Matrix, Mike Roman, Flower en Eric Stratton.

VPRO Cinema

Rampspoed over de verre planeet uit de titel. Alle mooie meisjes van plezier zijn vertrokken of verdwenen. Drie ruimtevaarders die er eens flink uit de broek hadden willen gaan, razen nu het ganse heelal af om de lekkerste meiden op te pikken en ze op Andromina 'achter de ramen' te zetten. Ze hebben slechts drie dagen de tijd om het maximum aan schoons op te pikken. De kijker, die niet de tegenwoordigheid van geest heeft gehad om af te haken, moet intussen werkloos en met gekromde tenen toezien. Een zo goed als plotloze film.

credits

Regie:
Darren Moloney, Cybil Richards, Darren Maloney
Cast:
Shyra Deland, John Matrix, Mike Roman, Flower, Eric Stratton, Samantha Phillips, Susan Hale, Tre Temptor, Griffin Drew, Tess Broussard, Rayveness, Staphanie Brown, Susan Featherly, Shannan Leigh, Sandra Wurzer, Gina-Raye Sensson, Venesa Talor, Joshua Edwards, Bethany Lorraine, Vince Abate, Christian Boeving
Jaar:
1999
Alt. titels:
Andromina: The Fantasy Planet, Pleasure Planet, The, Fantasy Planet, The
Genres:
Sciencefiction, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Reageer