Duitsland 1997. Mysterie van Petra Haffter. Met o.a. Sabine Postel, Rufus Beck, Alexander Strobele, Hans Kremer en Hansa Czypionka.

VPRO Cinema

Peter Broders wordt dood aangetroffen in zijn sauna. Werd hij het slachtoffer van een inbreker? Hauptkommissarin Inga L[KA3]ursen (Postel) twijfelt er niet aan dat hij vermoord werd. Enkele dagen geleden had hij zijn vrouw Nicole (Jensen) afgeranseld omdat zij hem bedroog met zijn baas Achim Keitel (Hennicke). Hebben Nicole en Achim de perfecte moord op hun geweten? De kersverse Hauptkommissarin van Bremen staat voor een raadsel. Als klap op de vuurpijl verdwijnt dan nog Nicole's acht- jarige zoon. Lürsen, die als Hauptkommissarin in deze TATORT debuteert, klaart haar debuutzaak met bravoure, hoewel zij privé ook rekening moet houden met haar eigen puberdochter die zij beurtelings met haar ex-man opvoedt. Het scenario is van Sabine Thiesler. Het camerawerk is van Gerard Vandenberg en Rolf Romberg. Aflevering 376.

credits

Regie:
Petra Haffter
Cast:
Sabine Postel, Rufus Beck, Alexander Strobele, Hans Kremer, Hansa Czypionka, Vincent Schalk, André Hennicke, Beate Jensen, Ronald Nitschke, Camilla Renschke
Scenario:
Sabine Thiesler
Camera:
Gerard Vandenberg
Muziek:
Stefan Warmuth
Jaar:
1997
Alt. titels:
In flagranti
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - In flagranti (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken