Verenigd Koninkrijk 2003. Misdaad van Doug Hallows. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Honor Blackman en Philip Franks.

VPRO Cinema

Een dubbele moord in Malhalm Bridge. De slachtoffers zijn Isobel Hewitt (Blackman), een omstreden, niet onbemiddelde vrouw met een twijfelachtige reputatie en Dr. Duncan Goff (Durden), de allang uitgedoofde playboy die sommige dames toch aan het fantaseren bracht. Barnaby (Nettles) en Troy (Casey), die zich met de zaak bezighouden, menen dat beide zaken wel eens los van elkaar zouden kunnen staan en dat de schijn weleens zou kunnen bedriegen over gestoorde stropers. Isobel was lid van een fly- visclubje, waarin Margaret Seagrove (Woolridge) haar rivale was. Duncan Goff had meer dan genoeg vijanden. Kortom een hele rits van verdachten in een tamelijk routinematige wie-is-de-dader. Het scenario is van David Hoskins naar de roman van Caroline Graham.

credits

Regie:
Doug Hallows
Cast:
John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Honor Blackman, Philip Franks, John Warnaby, Susan Wooldridge, Richard Durden, Jane Downs, Alison Rose, Amanda Root
Scenario:
David Hoskins
Productie:
Brian True-May
Schrijver:
Caroline Graham
Jaar:
2003
Alt. titels:
Talent for life, A
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen