Verenigde Staten 1999. Erotiek van Romy Hayes. Met o.a. Lauren Hays, Monique Parent, Jay Huguley, Brad Bartram en Allison Thomas.

VPRO Cinema

Beverly Halloway (Hays) die met haar getrouwde zus de ge[KA3]erfde familiefarm aan de gang tracht te houden, krijgt bezoek van haar beste vriendin Charlene (Parent) uit de grote stad, die haar vriendje moest achterlaten. Beverly vertelt heel kort over de moeilijkheden die ze ondervinden bij het bewerken van het land, het verzorgen van het vee, het binnenhalen van de oogst en over een onbetrouwbare projectontwikkelaar, die op hun grond aast. Beverly is ook nog niet helemaal over de pijnlijke ervaringen heen van haar laatste relatie, die is stuk gelopen. Gelukkig vindt zij troost aan Charlene`s brede boezem en genot tussen diens dijen, maar ze zijn ook rivalen: ze loeren beiden op cowboy Tanner (Huguley). Een waar feest voor de fans van Parent. Huguley ziet er niet als een John Wayne type uit, maar hij heeft dan weer andere eigenschappen. Het scenario is van J.J. Pivo. Het camerawerk is van Andreas Kossak.

credits

Regie:
Romy Hayes
Cast:
Lauren Hays, Monique Parent, Jay Huguley, Brad Bartram, Allison Thomas, Julian T. Brown, Cliff Potts, Keri Crawford, Scott Anthony, Stephen Howard
Productie:
Kelly Cauthen, April White
Camera:
Andreas Kossak
Muziek:
Nicholas Rivera
Jaar:
1999
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Soft-porno
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Temptations (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken