Duitsland 2002. Drama van Otto Retzer. Met o.a. Klausjürgen Wussow, Michael Degen, Martin Halm, Hilde Van Mieghem en Walter Plathe.

VPRO Cinema

Dr. Gregorius (Degen) heeft ontdekt dat Dr. von Jagemann (Halm) een der kerels is, met wie Nadja (Van Mieghem) hem bedroog. In de kliniek probeert Gregorius nu Von Jagemann op alle mogelijke manieren het leven zuur te maken. Von Jagemann, die van zuster Elisabeth (Heher) hoort dat zij van hem zwanger is, smeert hem `s nachts als hij dienst heeft uit Clinica Maya. Een pati[KA3]ent komt daardoor te overlijden en Dr. Frank Hofmann (Wussow) ontslaat hem op staande voet. Gabriella, die niet meer in M[KA3]ucke (Plathe) gelooft, trouwt met een taxichauffeur (Palazuelos). Carl Gregorius is zo gedeprimeerd dat hij een pistool aan de slaap zet, maar juist op dat moment komt Nadja weer thuis en 'redt' hem het leven. Zou het nog goed komen tussen die twee? Wat een soaptoestanden, maar het publiek in Duitsland vrat het. Het scenario is van Rolf-René Schneider. Het camerawerk is van Mike Gast.

credits

Regie:
Otto Retzer
Cast:
Klausjürgen Wussow, Michael Degen, Martin Halm, Hilde Van Mieghem, Walter Plathe, Carolina Vera Squella, Simone Heher, Roberto Palazuelos, Jorge Malpica, Brigitte Antonius, Carlos Curiel
Scenario:
Rolf-René Schneider
Camera:
Mike Gast
Muziek:
Klaus Pruenster
Jaar:
2002
Alt. titels:
Stunden der Entscheidung, 6.
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Ziekenhuisfilm, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen