The Seduction of Maxine

2000, Madison Monroe, 120 minuten

Verenigde Staten 2000. Thriller van Madison Monroe. Met o.a. Stacy Noel, Paul Logan, Scarlet Johansing, Tera Patrick en Brad Bartrum.

VPRO Cinema

Weelderig filmsterretje van de x-movies Maxine (Noel) wordt lastig gevallen door een enge, onbekende stalker. Ze huurt de potige Jack (Logan) in als haar bodyguard. Het tweetal blijkt zeer verschillend van karakter te zijn en ligt algauw met elkaar overhoop. Een en ander wordt echter heel vlot bijgelegd in bed. Samen zijn ze sterk en kunnen de stalker gemakkelijk aan. Het bijna inhoudsloze scenario van Montana Muirfield is soms onbedoeld grappig. De in dit genre zeer bekende Monique Parent is ook van de partij, maar ze staat op de credits als Scarlet Johansing, die de rol van Leah speelt. Het spel is amateuristisch, maar de stevige, goed getrainde lichamen beantwoorden aan het huidige schoonheidsideaal en zijn voor het genre veel belangrijker. Het camerawerk is van Jesse Weathington. Ook bekend als THE STALKER.

credits

Regie:
Madison Monroe
Cast:
Stacy Noel, Paul Logan, Scarlet Johansing, Tera Patrick, Brad Bartrum, Scott A. Gould, Susan Hale, Kyle Kleefield, P. Adam Walsh, Tracy Ryan
Productie:
Gary Orona
Camera:
Jesse Weathington
Muziek:
Stan Ausmus, Tony Cee, Nick D'Virgilio, Samuel Grey
Jaar:
2000
Alt. titels:
Seduction of Maxine, The, Stalker, The
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

The Seduction of Maxine (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer