A Passion

2001, Paul S. Parco, 85 minuten

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Paul S. Parco. Met o.a. Stephanie Beaton, Robert Knowlton, Carl Irwin, Kurt Paul en Tracy Turner.

VPRO Cinema

De film wordt verteld in flashback, die dient om een bonte verzameling van decente, weinig onthullende sekssc[KA2]enes te vertonen - de film werd immers gemaakt voor de Amerikaanse kabel- tv. Janna Marks (Beaton, een weelderige, roodharige meid) vertelt aan een tweetal smerissen, die een en al oor zijn, hoe zij en haar man een contract tekenden van een half miljoen dollar om in een huis van plezier hun seksgeneugten (en die van anderen) te laten filmen voor een versleuteld tv-net, waartoe alleen hoog betalende abonnees toegang hebben. Aan de hand van de fragmenten vormen de politie en de kijkers zich een beeld. Het scenario van regisseur Parco lijkt nergens naar, maar de keurige seksfragmenten zullen wel een bepaalde categorie kijkers aanspreken. Eigenlijk is de film alleen maar geschikt voor de onvoorwaardelijke fans van Beaton. Het camerawerk is van Philip Hurn. Ook bekend als THE PASSION NETWORK.

credits

Regie:
Paul S. Parco
Cast:
Stephanie Beaton, Robert Knowlton, Carl Irwin, Kurt Paul, Tracy Turner, Harvey Cowen, Jane Smith, Bogdan Banu, Nicholas Colachis, Arthur Roberts, Matt Stella, Benno Ashrafi, Anne Hixon, Maggie Louie, Kevin Small, Devin DeVasquez, Nisa Hall, Dan Anderson, Don Hart, Nichole McAuley
Productie:
Paul S. Parco, Anthony Arpaia
Camera:
Philip Hurn
Muziek:
Cal Bennett
Jaar:
2001
Alt. titels:
Passion, A, Passion Network, The
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

A Passion (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer