Carl Irwin

Acteur

Carl Irwin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A Passion

2001 | Misdaad

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Paul S. Parco. Met o.a. Stephanie Beaton, Robert Knowlton, Carl Irwin, Kurt Paul en Tracy Turner.

De film wordt verteld in flashback, die dient om een bonte verzameling van decente, weinig onthullende sekssc[KA2]enes te vertonen - de film werd immers gemaakt voor de Amerikaanse kabel- tv. Janna Marks (Beaton, een weelderige, roodharige meid) vertelt aan een tweetal smerissen, die een en al oor zijn, hoe zij en haar man een contract tekenden van een half miljoen dollar om in een huis van plezier hun seksgeneugten (en die van anderen) te laten filmen voor een versleuteld tv-net, waartoe alleen hoog betalende abonnees toegang hebben. Aan de hand van de fragmenten vormen de politie en de kijkers zich een beeld. Het scenario van regisseur Parco lijkt nergens naar, maar de keurige seksfragmenten zullen wel een bepaalde categorie kijkers aanspreken. Eigenlijk is de film alleen maar geschikt voor de onvoorwaardelijke fans van Beaton. Het camerawerk is van Philip Hurn. Ook bekend als THE PASSION NETWORK.

Angel of Vengeance

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Ted V. Mikels. Met o.a. Jannina Poynter, David O'Hara, Macka Foley, Carl Irwin en Jeffrey C. Hogue.

Gewelddadige film met Poynter als de dochter van een in Vietnam gesneuvelde commando, die geïnspireerd door vaders dagboeken de wouden intrekt voor een survivaltocht en stoot op een stelletje opdringerige psychopaten, die haar terroriseren. Ze heeft al haar overlevingstalent nodig om zich te redden. Grove, wrede prent, die uitsluitend voor genrefanaten geschikt is. De film is in zijn land van oorsprong 12m korter en lag daar enige tijd op de plank voordat hij uitkwam op video. Scenario van de regisseur en camerawerk van Pat Kerby. Ook bekend als WAR CAT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carl Irwin op televisie komt.

Reageer