Duitsland 2005. Misdaad van Hannu Salonen. Met o.a. Uwe Steimle, Anna Brüggemann, Wilfried Dziallas, Martin Seifert en Joachim Schweizzer.

VPRO Cinema

Kommissar Hinrichs (Steimle) houdt zich bezig met een diefstal van een onderwaterkooi voor karpers. Zijn collega T[KA3]orner (H[KA3]ubchen) wordt ondertussen de inoffici[KA3]ele voogd van Lilly (Brüggemann) nadat haar vader achter de tralies zelfmoord heeft gepleegd. Törner laat zich in de luren leggen door Lilly, die hem eerst besteelt en later gestolen auto's van Duitsland naar Litauen blijkt te rijden. Bovendien zou hij een neonazi hardhandig behandeld hebben. Hinrichs zorgt ervoor dat alles weer in het reine komt. Het scenario van Beate Langmaack is trouw aan de filosofie van de serie en het spel van Steimle, Hübchen en Brüggemann is heel plezierig. Hübchen was in de DDR-afleveringen dikwijls te zien in de schurkenrol. Het camerawerk is van Andreas Doub. 16:9, stereo.

credits

Regie:
Hannu Salonen
Cast:
Uwe Steimle, Anna Brüggemann, Wilfried Dziallas, Martin Seifert, Joachim Schweizzer, Hannes Hellmann, Stephan Möller-Titel, Heinz Schönefeld, Anna Brggemann, Henry Hübchen, Uwe Steimler
Productie:
Barbara Beauvais
Camera:
Andreas Doub
Muziek:
Karim Sebastian Elias
Jaar:
2005
Alt. titels:
Resturlaub
Genres:
Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Polizeiruf 110: Resturlaub (2005) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken