Duitsland 2005. Drama van Esther Wenger. Met o.a. Floriane Daniel, Steffen Wink, Jule Gartzke, Gertraud Jesserer en Bernhard Bettermann.

VPRO Cinema

Als Kathis (Daniel) en Alex Reiff (Wink), beiden begin dertig, getrouwd zijn, hopen zij zo snel mogelijk een gezin te stichten, maar Kathis wordt maar niet zwanger. Twee jaar later blijkt haar kans minimaal te zijn en neemt zij haar toevlucht tot in-vitro fertilisatie. Eindelijk wordt ze zwanger en Kathis fleurt op. Ze ziet de toekomst rooskleurig en maakt met haar goede vriendin Johanna Rumford (Gartzke), die al moeder is, plannen om een bedrijfje te beginnen. Dan verliest Kathis haar kind bij een miskraam en belandt in een hele diepe depressie. Zou Alex haar er nog uit kunnen krijgen? Het scenario van Kit Hopkins, Gregor Adamczyk en Oliver Dieckmann is een sentimenteel verhaal dat vooral vrouwelijke kijkers zal aanspreken. Het spel is naar behoren, maar over het algemeen geen opwindende film. Het camerawerk is van Immo Rentz.

credits

Regie:
Esther Wenger
Cast:
Floriane Daniel, Steffen Wink, Jule Gartzke, Gertraud Jesserer, Bernhard Bettermann, Eva-Maria Kurz, Hartmut Volle, Chaijm Koenigshafen
Camera:
Immo Rentz
Jaar:
2005
Alt. titels:
Ganz normales Paar, Ein
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Ein ganz normales Paar (2005) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken