Marie-Dominique Aumont

Acteur

Marie-Dominique Aumont is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La vieille qui marchait dans la mer

1991 | Komedie

Frankrijk 1991. Komedie van Laurent Heynemann. Met o.a. Jeanne Moreau, Michel Serrault, Luc Thuillier, Géraldine Danon en Jean Bouchaud.

Krengerige Moreau is Lady M., ooit een gewetenloze mannenverslindster en gemene oplichtster, die aan het einde van haar carri[KA2]ere d`r centen kan tellen en haar dagen niet in eenzaamheid hoeft te slijten dankzij haar gezel en sul Serrault. Op vakantie in Guadeloupe ontmoet zij de jonge, maar sexy nietsnut Thullier, die zij meeneemt naar de Franse Rivi[KA2]era ondanks enig zwak protest van Serrault. Ze beramen daar de juwelenroof van Danon, een rijke prinses, maar Thullier raakt verliefd op haar, wat Moreau die hun driehoeksverhouding verstoord ziet, niet kan uitstaan. Fraai vertolkt, vooral door Moreau, al is het plot wat dunnetjes. Scenario van Dominique Roulet die een roman van San Antonio (pseudoniem van Frédéric Dard) bewerkte. De mooie fotografie is van Robert Alazraki.

Fatale obsession

1990 | Misdaad

Frankrijk 1990. Misdaad van Catherine Corsini. Met o.a. Simon de La Brosse, Anne Roussel, Philippe Morier-Genoud, Catherine Frot en Isabelle Renauld.

De jonge journalist Antoine (De La Brosse) arriveert in Lyon, waar hij een nieuwe werkgever heeft gevonden. Per ongeluk rijdt hij er de vrouw van de vooraanstaande chirurg Reicher (Morier- Genoud) aan. Reicher besluit zich te wreken op Antoine`s partner Katherine (Roussel). Ondermaatse melodramatische toestanden verpakt in een pseudo misdaadverhaaltje.

op televisie
1 uitzending

Datum
Zender
Tijd
maandag 02 april
ARTE
22:00 - 23:35

Reageer