Dean Benton

Acteur

Dean Benton is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Cocaine Fiends

1936 |

1936. William O'Connor. Met o.a. Sheila Manners, Lois January, Noel Madison, Lois Lindsay en Dean Benton.

Cocaine Fiends

1936 | Komedie

Verenigde Staten 1936. Komedie van William A. O'Connor. Met o.a. Noel Madison, Lois January, Sheila Manners, Dean Benton en Lois Lindsay.

Een drugshandelaar en bendeleider, op de vlucht voor de politie, maakt een meisje verslaafd aan cocaine (waarvan ze denkt dat het hoofdpijnpoeder is). Dan wordt ook haar broer meegenomen voor een 'trip'. Smakeloos, misplaatst lollig en bij tijden zelfs deprimerend. Uit de REEFER MADNESS-filmschool.

Thunder Mountain

1935 | Western

Verenigde Staten 1935. Western van David Howard. Met o.a. George O'Brien, Barbara Fritchie, Frances Grant, Morgan Wallace en George F. Hayes.

O'Brien is op zoek naar goud. Hij vindt een goudmijn maar wordt daarbij bedrogen. Dat pikt hij niet en hij gaat het bandietendom te lijf. De actie is goed gedoseerd in deze onderhoudende western.

The Cowboy Millionaire

1935 | Western

Verenigde Staten 1935. Western van Edward F. Cline. Met o.a. George O'Brien, Evalyn Bostock, Edgar Kennedy, Maude Allen en Alden Chase.

Een vreemde western, met weinig actie en zo nu en dan wat humor. Bostock is Engelse en verkrijgt een ranch. Zij wordt daar verliefd op de voorman, O'Brien, maar gelooft niet in zijn eerlijke bedoelingen en keert terug naar Londen. O'Brien weet haar weer terug te halen naar Amerika, terug naar de ranch.

The Return of Chandu

1934 | Mysterie

Verenigde Staten 1934. Mysterie van Ray Taylor. Met o.a. Bela Lugosi, Maria Alba, Clara Kimball Young, Lucien Prival en Phyllis Ludwig.

Serial in twaalf hoofdstukken. Aanhangers van de god Ubasti op een magisch eiland zoeken en vinden een geschikt persoon om aan Ubasti te offeren teneinde zijn zegen te verkrijgen en hen kracht te geven de wereld te veroveren. Het slachtoffer is een Egyptische prinses (Alba), maar Frank Chandler, beter bekend als Chandu (Lugosi) een magiër, weet de prinses te redden. Het was de tweede en laatste serial die door Principal uitgebracht werd door producer Sol Lesser. Barry Barringer baseerde het scenario op de radio-serie. De serial was min of meer een vervolg op de Fox-film CHANDU, THE MAGICIAN uit 1932. In 1935 werden er twee films gemonteerd uit deze serial, één onder dezelfde titel en een tweede als CHANDU ON THE MAGIC ISLE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dean Benton op televisie komt.

Reageer