Victor Izay

Acteur

Victor Izay is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gunsmoke: The Long Ride

1993 | Western

Verenigde Staten 1993. Western van Jerry Jameson. Met o.a. James Arness, James Brolin, Amy Stock-Poynton, Christopher Bradley en Patrick Dollaghan.

Tv-film in het kader van de come-back van de vermaarde serie, die tussen 1955 en 1975 heel wat kijkers aan de buis kluisterde. US Marshall b.d. Dillon (Arness) speurt naar een dubbelganger die op lafhartige wijze het kantoortje van een naburige mijn overviel en de eigenaar neerschoot als een dolle hond, juist op het moment dat deze ex-dienaar der wet de trouwerij van zijn dochter aan het voorbereiden was. Aanvankelijk werd Arness verdacht van de moord en werd hij zelfs gearresteerd door een hulp-sheriff. De prent bevat goed spel en heeft een passende intrige, waardoor het een (vol)waardige aflevering van de serie is geworden. McGraw heeft een rolletje als bekeerde prostituée die een tradingspost drijft. Het degelijke scenario is van Bill Stratton en het camerawerk is van Ross A. Maehl.

The Trial of Billy Jack

1974 | Drama

Verenigde Staten 1974. Drama van Frank Laughlin. Met o.a. Tom Laughlin, Delores Taylor, Victor Izay, Teresa Laughlin en William Wellman Jr..

De verdere avonturen van de heer Vrede-door-Geweld die bewijzen dat Laughlin fanatiek genoeg is als acteur om een hernia te riskeren bij het hardop lezen van zijn teksten.

Premonition

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van Alan Rudolph. Met o.a. Carl Crow, Tim Ray, Winfrey Hester Hill, Victor Izay en Judith Patterson.

Deze slome eerste poging van filmregisseur Rudolph (bekend van CHOOSE ME en MADE IN HEAVEN) is gedeeltelijk een horrorfilm en gedeeltelijk een allegorische film gericht tegen druggebruik, waarin hippies geteisterd worden door profetische nachtmerries. Dank zij de intelligente benadering van de acteurs zijn de personages niet verworden tot stereotypen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victor Izay op televisie komt.

Reageer