Alissa Jung

Acteur

Alissa Jung is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Maria di Nazaret

2012 | Drama

Italië/Duitsland 2012. Drama van Giacomo Campiotti. Met o.a. Alissa Jung, Paz Vega en Andreas Pietschmann.

2-delige tv-film. Deel 1. Maria groeit op in Jeruzalem en keert als jonge vrouw terug naar Nazareth. Ze raakt bevriend met Maria Magdalena, die haar tegenpool is. Dan vraagt Jozef haar ten huwelijk en ze stemt in. Deel 2. Dertig jaar na de geboorte van Jezus denkt Maria terug aan de tijd dat ze nog gewoon moeder en zoon waren. Jezus bereidt zich inmiddels voor op zijn roeping het geloof te verkondigen.

Besuch aus Bangkok

2001 | Komedie

Duitsland 2001. Komedie van Susanne Hake. Met o.a. Stephan Schwarz, Richard Barenberg, Katharina Meinecke, Alissa Jung en Anna Brass.

Het bezoek van de twintig-jarige Somchai (Barenberg) uit Thailand op de veertigste verjaardag van Sabine Strelitz- K[KA3]ohlermann (Meinecke) valt volledig verkeerd, want Somchai blijkt op zoek te zijn naar zijn vader. Hiervoor komen in aanmerking: Sabine`s man, familierechter Dr. Helmut K[KA3]ohlermann (Schwarz), kroegbaas Max Gerhardt (Lansink), schooldirecteur G[KA3]unther Teubner (Schenk), die ooit een seksreisje naar Thailand maakten in het grijze verleden. Dat wordt eventjes zweten en vooral de hete aardappel aan elkaar doorgeven. Het scenario van Nicole Houwer wijkt nauwelijks af van oude Duitse films met een vergelijkbare intrige - ze zijn meestal heel wat beter. Bovendien draagt voornoemde Nicole ook nog een laffe eindoplossing aan: een vierde man draait voor de kosten op. Het spel kan ermee door, maar het is nauwelijks opwindend. Het camerawerk is van James Jacobs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alissa Jung op televisie komt.

Reageer