Ekin Cheng

Acteur

Ekin Cheng is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Floating Landscape

2003 | Drama, Romantiek

Hongkong SAR van China 2003. Drama van Miu-suet Lai. Met o.a. Ekin Cheng en Kar Yan Lam.

Na de dood van haar grote liefde Sam, gaat Maan op zoek naar zijn favoriete plek in het landschap van Qingdao.

Shuang xiong

2003 | Actiefilm

2003. Actiefilm van Benny Chan. Met o.a. Ekin Cheng en Francis Ng.

Inspecteur Li Wenjian wordt achtervolgd door herinneringen aan zijn verongelukte vriendin en stort zich vol overgave op een nieuwe zaak. Hij vermoedt dat een collega onder hypnose belangrijke documenten heeft vernietigd, om zich vervolgens op het politiebureau van het leven te beroven.

Dungging Gungleuk

2000 | Romantiek, Actiefilm

Hongkong SAR van China 2000. Romantiek van Jingle Ma. Met o.a. Ekin Cheng, Kelly Chen, Cecilia Cheung, Tôru Nakamura en Abe Hiroshi.

Macy (Chen) wacht vergeefs in Las Vegas voor het altaar op haar Japanse bruidegom Takahashi (Nakamura). Teleurgesteld en vernederd moet ze de ceremonie afblazen. Ze besluit met trouwgetuige Yung (Cheng) naar Tokyo te gaan en Takahashi op te sporen. Ze krijgen hulp van priv[KA1]edetective Lin (Leung Chiu- wai), die de welgeschapen Saori (Cheung) als assistente heeft. Lin had opdracht van yakuzi Ito (Abe) om de gangen van zijn vrouw na te gaan omdat Ito gelooft dat ze hem ontrouw is. Ze komen op het spoor van de minnaar, wiens signalement erg op dat van Takahashi lijkt, maar niemand blijkt te zijn voor wie hij zich uitgeeft. Het scenario van Susan Chan en Felix Chong is luchtig, speels en humoristisch. Er zit genoeg actie in deze derde film van Ma, met flitsende martial-arts-balletten. Ma is ooit begonnen als cameraman. Deze rolprent deed het aan het thuisfront heel goed en de enthousiaste rolverdeling is charmant. Genreliefhebbers zullen genieten. Het camerawerk is van Ma Chan Chi-ying. Ook bekend als DONG JING GONG LŸE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ekin Cheng op televisie komt.

Reageer