Alexandra Curtis

Acteur

Alexandra Curtis is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Inflation im Paradies

1983 | Drama, Romantiek, Experimenteel

Duitsland 1983. Drama van Nicolai Müllerschön, Richard L. Wagner, Susanne Blänkner en Wolfgang Rühl. Met o.a. Ian Moorse, Anja Schüte, Alexandra Curtis, Anton Pfeffer en Dieter Rozowski.

Het middelpunt van de film is het jeugdcafé 'Capri' in het modieuze Schwabing in München, waar veel studenten wonen. In vier episoden wordt de dagelijkse gang van zaken voor de vijftien tot twintig-jarigen die elkaar hier ontmoeten voorgesteld. Hun leven wordt gekenmerkt door aanpassing aan de schijnwereld van de consumptiemaatschappij. Een overmoedige en statische vierluik waarin met veel gepraat getracht wordt een maatschappijkritische boodschap te verkondigen. Aan dit wanprodukt werden omroepbijdragen van de belastingbetaler verbrand. Het eerste schuifje is getiteld SCHNELLE NACHT met Moorse en Schüte en is geregisseerd door Müllerschön, het tweede is LUXUS van Wagner met Pfeffer en Curtis, die ook in TESTSCHOCK van Blänkner zitten en het vierde is IN EINER FREMDEN STADT van Rühl met Rozowski en Lünch.

Das Gold der Liebe

1983 | Horror

Duitsland 1983. Horror van Eckart Schmidt. Met o.a. Alexandra Curtis, Allegra Curtis, Marie Colbin, Andre Heller en Regina van Tom.

In een nachtmerrie begeeft de jonge Patricia zich op pad om twee popidolen te zoeken. Ze beleeft allerlei horrorvisioenen en spookachtige figuren achtervolgen haar door nachtelijk Wenen. Een wat zwaar aangezette horrorfilm, die via onduidelijke metaforen op de bedreigingen in het leven van de jeugd wijst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alexandra Curtis op televisie komt.

Reageer