Nona Medici

Acteur

Nona Medici is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Gefahr in der Savanne

1990 | Avonturenfilm, Misdaad

Italië 1990. Avonturenfilm van Roger Vadim. Met o.a. Stéphane Ferrara, Horst Frank, Valeria Cavalli, Peter Mc-Enery en Laurent Ledoyen.

Optimistische Europeanen (Cavalli, Mc-Enery en Ledoyen) openen met een Zaïrees een jungle-hotel in de hoop op savanne-toerisme. Gasten komen best opdagen, maar algauw worden ze geconfontreerd met stamoorlogen, een stroom van vluchtelingen, politieke corruptie, smokkel en misdaad ten koste van de meer dan straatarme autochtone bevolking. Een modefotograaf besluit een hartverscheurende reportage te maken. Een realistische avonturen- Derde Wereld-film, goed geschoten op locatie in Zaïre door Vadim in opdracht van de Italiaanse televisie met subsidie van de Europese Gemeenschap.

Eva

1962 | Drama

Italië/Frankrijk 1962. Drama van Joseph Losey. Met o.a. Jeanne Moreau, Stanley Baker, Virna Lisi, Giorgio Albertazzi en James Villiers.

Een mijnwerker uit Wales heeft onder zijn eigen naam een roman van zijn overleden broer gepubliceerd die een bestseller blijkt te zijn, en verfilmd zal worden. Als de gefêteerde gast op het festival van Venetië, ontmoet hij een Franse call-girl op wie hij hopeloos verliefd wordt en die zijn onzekerheid en slecht geweten geraffineerd weet te bespelen. Losey's barokke vormgeving en gemaniëreerde spelregie geven het romangegeven van Hadley Chase meer diepte dan in zijn veel latere, meer pretentieuze films qua inhoud het geval bleek. Moreau heeft haar femme fatale-agressiviteit, intelligentie en relativerende humor mee. Naast de songs van Billie Holiday, is er de opmerkelijke muziek van Legrand. Scenario van Hugo Butler en Evan Jones. Camerawerk van Gianni di Venanzo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nona Medici op televisie komt.

Reageer