Richard Singer

Acteur

Richard Singer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rebel Highway: Cool and the Crazy

1994 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van Ralph Bakshi. Met o.a. Jennifer Blanc, Matthew Flint, Jared Leto, Alicia Silverstone en Bradford Tatum.

Een van de tien voor kabel-tv gemaakte films die zijn gebaseerd op cultfilms uit de jaren 1950-1960. Deze aflevering gaat over jonge volwassenen in een Zuid-Californisch arbeidersmilieu uit die tijd. Roslyn (Silverstone) en Michael (Leto) zijn een jaar getrouwd, maar hebben al volop problemen. Vriendin Joannie (Blanc), die een verhouding heeft met de gangster Frankie (Flint), heeft een oplossing voor Roslyn. Na enig tegenstribbelen begint Roslyn aan een verhouding met bendeleider Joey, die ze steeds opwindender gaat vinden, tot haar echtgenoot er achter komt. Dit is de eerste speelfilm van schrijver/regisseur Bakshi en hij weet de onbekende cast tot prima prestaties aan te zetten en een intrigerende plot te creëren, die ver af staat van de film met dezelfde titel uit 1957. Bakshi en cameraman Roberto Schaefer gebruiken vaak shots met vreemde invalshoeken, maar het werkt goed in deze film. Een van de beste en voor jongere kijkers meest aantrekkelijke afleveringen uit de serie.

Quella eta maliziosa

1975 | Erotiek, Misdaad

Italië 1975. Erotiek van Silvio Amadio. Met o.a. Anita Sanders, Kirsten Baker, Richard Singer en Andrea Aureli.

Een gedateerde sekskrimi à la Italiana over een toneelspeler, die van zijn vervelende vrouw af wil en een baantje als tuinman aanneemt bij een hitsige moeder en dochter die op Elba in een fraaie villa wonen. Niet veel aan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Singer op televisie komt.

Reageer