Sean Donahue

Acteur

Sean Donahue is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Diamond Run

1996 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Misdaad van David Giancola. Met o.a. Richard Lynch, Linda Ljoca, Michael J. Valentine, Fred Gleek en Peter Harrington.

Megan Marlow (Ljoca) is de sadistische Sloan (Lynch) te slim af bij een diamantenroof. Priv[KA1]edetective Jack Cates (Valentine) komt haar op het spoor, maar ze besluiten samen tegen Sloan en zijn nare makkers te strijden. Snel actiegevalletje zonder noemenswaardige spelprestaties, dat ook weer niet al te gewelddadig is. Het verrassingsloze scenario is van Marty Poole en Derrick J. Costa. Gemaakt als voer voor de kabel tv.

Star Hunter

1995 | Sciencefiction, Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Cole S. McKay en Sam Newfield. Met o.a. Roddy McDowall, Stella Stevens, Rebecca Budig, Kenn Scott en Zack Ward.

Een stel tieners van een high school, het footballteam en hun cheerleaders, worden gevangen genomen door aliens als ze met de bus terugkeren van een wedstrijd die ze verloren hebben. In een verlaten pakhuis worden ze gedwongen mee te doen aan een elektronisch spel dat op een soort Atari-videospel lijkt, waaruit ontsnappen en overleven niet mogelijk lijkt. Er vallen slachtoffers, maar de kids zijn uiteindelijk zo gek nog niet. Het scenario van M.B. Dick, Mark Litton en R.J. Robertson is heel erg pover en alles doet verschrikkelijk verouderd en bedompt aan. Het plot zou regelrecht uit een B-film van Roger Corman uit de jaren 1950 afkomstig kunnen zijn, maar dat is nog veel te veel eer. Let op Schumacher als een enigszins, overjarige maar heerlijk weelderige cheerleader en de 60-jarige veterane Stevens, een mooi stuk uit de beginjaren 1960, die na 1980 geen belangrijke rollen meer had. Het camerawerk is van Gary Graver en Mark Melville. Zo verschrikkelijk slecht dat de film bij bepaalde genrefans een absolute cultstatus geniet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Donahue op televisie komt.

Reageer