Stephan Luca

1974 Acteur

Stephan Luca (1974) is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Meine Mutter ist unmöglich

2018 | Komedie

Duitsland 2018. Komedie van Jurij Neumann. Met o.a. Diana Amft, Stephan Luca, Margarita Broich en Arijana Antunovic.

Die Braut sagt leider nein

2017 | Romantische komedie

Duitsland 2017. Romantische komedie van Vivian Naefe. Met o.a. Adina Vetter, Stephan Luca, Natalia Belitski en Nadja Bobyleva.

Elisabeth Jensen heeft haar leven tot in de puntjes geregeld. Wanneer haar vriend haar plotseling een huwelijksaanzoek doet, is ze compleet verrast. Wanhopig zoekt ze naar de passende woorden, want ze wil helemaal niet trouwen. Elisabeth haat bruiloften. Maar aan de andere kant wil ze Alexander ook niet verliezen. En zo stapt ze met de nodige tegenzin toch in het huwelijksbootje.

Drunter & Brüder

2015 | Komedie

Duitsland 2015. Komedie van Ulli Baumann. Met o.a. Steve Windolf, Stephan Luca, Valerie Niehaus en Natalia Avelon.

Charlotte is getrouwd met Balthasar, maar heeft in het geniep een verhouding met zijn broer Hubertus. Die is verliefd op de Russische Anastasia - de geheime geliefde van zijn grote broer Balthasar.

Warum ich meinen Boss entführte

2014 | Komedie

Duitsland 2014. Komedie van Peter Gersina. Met o.a. Julia Hartmann, Stephan Luca en Anja Nejarri.

Charlotte is getrouwd met Balthasar, maar heeft in het geniep een verhouding met zijn broer Hubertus. Die is verliefd op de Russische Anastasia - de geheime geliefde van zijn grote broer Balthasar.

Trennung auf Italienisch

2014 | Drama

Duitsland 2014. Drama van Florian Gärtner. Met o.a. Julia Brendler, Stephan Luca, Bettina Zimmermann, Christoph Letkowski en Claudio Caiolo.

Eva en Marc zijn sinds een jaar gescheiden en hebben een nieuwe relatie. Ze ontmoeten elkaar om hun vakantiehuisje in Tirol te verkopen. Maar het bouwvallige huisje moet eerst flink opgeknapt worden. Daarvoor huren ze een klussenbedrijf in, maar die gaan erg chaotisch te werk. Dan duiken plotseling ook de partners van Eva en Marc op.

Nichts als Ärger mit den Männern

2009 | Romantische komedie

Duitsland 2009. Romantische komedie van Matthias Steurer. Met o.a. Jule Ronstedt, Stephan Luca, Heidelinde Weis en Rüdiger Vogler.

Jonge muzikante die gestopt is met haar studie, neemt tijdelijk het slechtlopende cateringbedrijf over van haar vader, omdat de man moet revalideren na een hartaanval. Zij is in eerste instantie niet blij met de adviseur die de bank stuurt, maar daar komt snel verandering in.

Liebe verlernt man nicht

2009 | Romantiek

Duitsland 2009. Romantiek van Bettina Woernle. Met o.a. Katrin Saß, Stephan Luca en Julia Richter.

Eva Simon is aanvankelijk niet blij met het vele damesbezoek en de luidruchtige feesten bij haar nieuwe jonge buurman, maar komt langzamerhand op andere gedachten.

Der Hochzeitswalzer

2008 | Biografie, Drama, Romantiek

Duitsland 2008. Biografie van Andrea Katzenberger. Met o.a. Chiara Schoras, Stephan Luca en August Zirner.

Terwijl concertpianiste Lotta Basalle zich in een luxueus hotel in Rheingau op haar comeback voorbereidt, probeert de charmante chefkok Sebastian haar hart te veroveren.

Das Inferno - Flammen über Berlin

2007 | Actiefilm

Duitsland 2007. Actiefilm van Rainer Matsutani. Met o.a. Stephan Luca, Klaus J. Behrendt en Silke Bodenbender.

De Berlijnse televisietoren staat in vuur en vlam. Hij dreigt in te storten. De brandweer moet zich gedwongen terugtrekken, maar ex-brandweerman Tom is vastberaden de mensen in de toren te redden. Hij weet het restaurant in de top van de toren te bereiken, maar ziet al snel dat deze is omringd door vlammen. Zijn reddingsactie lijkt een onmogelijke taak.

Der Mann im Heuhaufen

2006 |

Duitsland 2006. Dagmar Damek. Met o.a. Eva Maria Grein, Krystian Martinek en Stephan Luca.

Flora woont in Hamburg, maar besluit terug te gaan naar haar geboortedorp en haar tante Feli. Het duurt niet lang voor ze zelfs haar jeugdliefde Adam weer tegenkomt. Alles lijkt goed te gaan, maar Flora kan Adams broer Hugo niet uit haar hoofd zetten

Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau

2005 | Romantisch drama

Duitsland 2005. Romantisch drama van Andi Niessner. Met o.a. Stephan Luca, Wolfgang Fierek en Hans Clarin.

Pastoor Leonhard moet van de bisschop godsdienstonderwijs gaan geven en daarom krijgt pastoor Sebastian Reiter plotseling ook de gemeente Hohenau onder zijn hoede. Sebastian maakt zich vooral zorgen om twee weggelopen weeskinderen die zich in het leegstaande huis van hun overleden ouders hebben verstopt. Daarnaast wordt hij ook nog dwarsgezeten door pastoor Leonhard, die zijn overplaatsting niet kan verkroppen.

Der Bergpfarrer

2004 | Drama, Romantiek

Duitsland 2004. Drama van Ulrich König. Met o.a. Stephan Luca, Wolfgang Fierek, Doreén Dietel, Laura Borlein en Traudl Oberhorner.

De nog jonge pastoor Sebastian Reiter (Luca) is zielzorger in het dorpje St. Florian in de Beierse Alpen. Zijn collega pastoor Leonard (Fierek) doet hetzelfde in het naburige Hohenau. De pompeuze Leonard meent dat [KA1]e[KA1]en herder genoeg is voor beide gemeentes en probeert vader Sebastian opzij te schuiven, maar de dorpelingen van St. Florian beschouwen Sebastian als een held. Ondertussen is de aantrekkelijke en nog jonge arts Katharina Angerer (Dietel) met haar dochtertje Lena (Borlein) uit Berlijn teruggekeerd naar St. Florian. Zij is de jeugdliefde van Sebastian. Zij was met de noorderzon naar een onbekende bestemming vertrokken. Uit wanhoop is de verdrietige Sebastian naar het priesterseminarie gegaan, hoewel hij zich nu afvraagt of Lena niet zijn dochtertje is. Wie of wat zal sterker zijn: de liefde of het geloof? Een en ander komt tot een hoogtepunt als Sebastian en Katharina elkaar ontmoeten op de bergwei van Katharina`s grootmoeder. Voor romantische zielen een sauerkraut- bewerking van THE THORNBIRDS (1983) in fastfood-vorm: het ziet er van buiten goed uit, bevat geurige aroma's maar als je hem op hebt, heb je nog steeds honger. Het spel is onberispelijk. Het scenario met versleten ideeën is van regisseur König en vrijelijk geïnspireerd op de boeken van Lothar Gräner. Het camerawerk is van Ludwig Franz. Stereo, 16:9.

op televisie
1 uitzending

Datum
Zender
Tijd
dinsdag 03 september
WDR Fernsehen
08:20 - 09:50

Reageer