Harriet Bagnall

Acteur

Harriet Bagnall is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

A Touch of Frost: Appropriate Adults

1995 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1995. Misdaad van Herbert Wise. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Matthew Marsh, Rupert Holliday Evans en Harriet Bagnall.

Een zes-jarig meisje verdwijnt en wordt later, schijnbaar vermoord, in een bos teruggevonden. De laatste persoon, die in het gezelschap van het kind is gezien, is de twintig-jarige Billy Conrad (Lang), een jongeman die aan het downsyndroom lijdt. Volgens de ongeduldige DCI-chef Hawkes (Marsh) is er maar [KA1]e[KA1]en verdachte, en dat is de gehandicapte Billy en hij slaagt er met veel moeite in om hem een bekentenis te ontlokken. De onconventionele politiedetective Frost (Jason) voelt wel aan dat Billy Conrad iets te verbergen heeft, maar twijfelt of hij tot een moord in staat is. Na een sterke start volgt een zwakke, vergezochte ontknoping, het verhaal met personages gebaseerd op het werk van R.D. Wingfield, onwaardig. Timmy Lang, wellicht zelf downsyndroompati├źnt, is hartverscheurend realistisch. Aflevering 8, de eerste uit het derde seizoen. Het scenario is van Christopher Russell.

My Sister-Wife

1992 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1992. Drama van Lesley Manning. Met o.a. Meera Syal, Paul Bhattacharjee, Shaheen Khan, Harriet Bagnall en Souad Faress.

In Londen wordt een in Engeland geboren Pakistaanse de tweede vrouw van een succesvol zakenman. Zij trekt in bij haar man, zijn eerste vrouw en hun twee kinderen. Een ouderwets melodrama vol jaloezie, onvrede en achtervolgingswaan, dit alles in een modern jasje gestoken. Langzaam komt het dan toch nog tot een beetje barokke, quasi-feministische climax.

Dead Lucky

1987 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1987. Drama van Barbara Rennie. Met o.a. Nicholas Farrell, Harriet Bagnall, William Gaminara en Philip Davis.

Een saaie accountant van middelbare leeftijd wint de toto, maar zijn vrijgevigheid leidt tot dodelijke resultaten. De plot is ontleend aan de thriller Lake of Darkness van Ruth Rendell. De serie toevalligheden en misverstanden is t├ę gekunsteld. IJzingwekkend spel van Davis als de huurmoordenaar, maar de regisseur wekt onvoldoende spanning op.

P.D. James' Black Tower

1985 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1985. Mysterie van Ronald Wilson. Met o.a. Roy Marsden, Pauline Collins, Martin Jarvis, Maurice Denham en Rachel Kempson.

Een nieuw geval voor Commander Adam Dalgliesh (Marsden). Het scenario is van William Humble, die de misdaadroman van P.D. James bewerkte. Wordt meestal uitgezonden in 6 delen van bijna een uur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harriet Bagnall op televisie komt.

Reageer