Andrei Boltnev

Acteur

Andrei Boltnev is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Utoli moi pechali

1990 | Drama

SU 1990. Drama van Viktor Prokhorov en A. Aleksandrov. Met o.a. Sergei Koltakov, Yelena Safonova, Varvara Soshalskaya, Artyom Mironov en Konstantin Voinov.

Grimmig beeld over het leven in en rond een flatgebouw in Moskou met centraal een echtpaar, Boris (Koltakov) en Lyuba (Safonova). Hun huwelijk stelt niets meer voor. Boris dwaalt vooral 's nachts rond op zoek naar een andere flat. Die meent hij in de buurt gevonden te hebben want een oud vrouwtje staat op punt te verhuizen naar een bejaardentehuis. Zij geeft er echter de voorkeur aan haar flat voortaan te delen met een jongere vrouw. Die wordt virtueel verkracht door Boris, zij aanvaardt de situatie en finaal gaan zij en Boris als een stel op de flat aanspraak maken. Als in meeste Russische film uit die tijd veel naakt en seks, maar het blijft een deprimerende kijkervaring met onaangename karakters. Het scenario is van co-regisseur Aleksandrov. Het camerawerk is van Yevgeni Korzhenkov.

13-yj Apostol

1988 | Fantasy, Sciencefiction

SU 1988. Fantasy van Georgi Nikolayev. Met o.a. Yuosas Budrajtis, Andrei Boltnev, Donatas Banionis, Armen Dzigarchanian en Elle Kuul.

Een hoogtepunt uit de Russische SF-filmproduktie van de laatste jaren, min of meer naar Martian Chronicles van Ray Bradbury. Een aardse ruimtevaart-expeditie landt op Mars. Nonchelance van de bemanning van het ruimteschip veroorzaakt de dood van bijna alle Marsbewoners. Uit wraak proberen de overgebleven Marsmensen de indringers uit te roeien, waarna ze koers zetten naar de aarde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrei Boltnev op televisie komt.

Reageer