Silvano Bernabei

Acteur

Silvano Bernabei is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Attenti ragazzi, chi rompe... paga

1976 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1976. Actiefilm van Calvin Jackson Padget. Met o.a. Robin McDavid, Giancarlo Prete, Gianni Rizzo, Silvano Bernabei en Lars Bloch.

Een groentehandelaar die een schip in Istanboel had gecharterd om tomaten te vervoeren, komt erachter dat de schipper de groente gebruikt om een wapensmokkel te verhullen. Er ontstaat een handgemeen en zijn leven wordt gered door een ex-militair, die op weg is naar Tibet om te mediteren. Getweeën besluiten zij de smokkelaars mores te leren. De handelaar belooft hem uit dank naar Tibet te brengen, maar de twee, die een onwaarschijnlijk duo vormen, ontmoeten allerlei obstakels op hun kronkelige pad. Een der laatst bekende werkjes van Giorgio Ferroni, die meestal op de credits vermeld staat als Calvin Jackson Paget, maar hier als Padget. De regisseur is bekend geworden door zijn spektakelfilms die hij onder eigen naam regisseerde; hij maakte geschiedenis door Italiaanse acteurs exportnamen in het Engels aan te meten. Het scenario is van Robert Matale en Sandor Mancori stond achter de camera.

Antonio e Placido, attenti ragazzi... chi rompe paga

1975 | Actiefilm

Italië/Turkije 1975. Actiefilm van Calvin Jackson Padget. Met o.a. Robin McDavis, Giancarlo Del Prete, Lars Bloch, Giovanni Cienfriglia en Rocco Lerro.

Ongecompliceerde actiefilm waarin een stelletje onwaarschijnlijke helden (een Schotse Schipper, een Italiaanse vrachtwagenchauffeur en een Vietnam-veteraan van onduidelijke afkomst) zich verenigen tegen een sinistere mafia-figuur. Onbenullige, maar vrij competent gemaakt en behoorlijk onderhoudend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Silvano Bernabei op televisie komt.

Reageer