Addison Randall

Regisseur, Acteur, Scenarist

Addison Randall is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 8 films gevonden.

The Last Riders

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Joseph Merhi. Met o.a. Erik Estrada, Kathrin Lautner, Mimi Lesseos, Armando Silvestre en William Smith.

Een voormalig lid van een bikersbende, Johnny Wilson (Estrada) die ooit een undercover smeris om zeep heeft gebracht, wordt achterhaald door het verleden als zijn ex-kameraden het op een akkoordje hebben gegooid met de cops, die hun vermoorde collega willen wreken. Typisch snel gemaakt geweldwerkje van Merhi, dat onmiddellijk in het videocircuit belandde. Geschikt voor niet veeleisende kijkers.

The Killing Zone

1990 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Addison Randall. Met o.a. Deron McBee, James Dalesandro, Melissa Moore, Armando Sylvestre en Augustine Beral.

Mexicaanse drugsgangster Carmen Vasquez (Dalesandro) zaait dood en verderf in L.A. uit wraak omdat zijn broer in een Amerikaanse gevangenis crepeerde. De autoriteiten staan met de handen in het haar en schakelen tenslotte ex-DEA-agent Sam Bodine (Sylvestre) in, die met de drugsboss nog een appeltje te schillen had. Voormalig agent Bodine wordt geholpen door zijn gespierde neef Garret Bodine (McBee) en in de finale wordt de gehate drugsboss neergelegd tijdens een vuurgevecht. Hoewel het allemaal pure routine is, is deze harde actiefilm vlot gedaan en heel onderhoudend. Het was uiteraard niet origineel genoeg voor de grote zalen, maar ruimschoots voldoende voor het tv- en video- circuit. Scenario van regisseur Randall en camerawerk werk van F. Smith Martin.

East L.A. Warriors

1990 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Addison Randall. Met o.a. Tony Bravo, Kamar Reyes, William Smith, James Delasandro en Don Moreau.

Een moraliserende en wel effectieve film over straatbendes in L.A., die op een futuristische manier à la MAD MAX met elkaar slag leveren in gladiatorengevechten met martial-arts-technieken onder het motto 'één wapen, één man, dus minder gewelddadigheid'. Ook de meisjes die lid zijn van de bende dragen de boodschap uit tegen geweld te zijn. De film poogt een antwoord te geven op waargebeurde sociale onrust en rassenhaat, en is daarom vooral van lokaal belang. De cast, grotendeels bestaande uit Latino's, toont een interessante reeks nieuwe gezichten, terwijl de acteurs de oude cliché's van het genre doorlopen. Scenario van regisseur Randall en camerawerk van F. Smith Martin.

Chance

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Charles T. Kanganis en Addison Randall. Met o.a. Lawrence-Hilton Jacobs, Dan Randall, Robert Axelord, Pamela Dixon en Joe Hart.

VV.

Shotgun

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Addison Randall. Met o.a. Stuart Chapin, Rif Hutton, David Maxwell, David Marriot en Katie Capel.

VV.

Deadly Breed

1989 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Drama van Charles T. Kanganis. Met o.a. William Smith, Addison Randall, Blake Bahner, Joe Vance en Michele Berger.

VV.

Payback

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Addison Randall. Met o.a. Roger Rodd, Denis Dougherty, James Sweeny, Jean Carol en George Dunn.

Ondermaatse actie-thriller over een rechtse terreur- organisatie die het zwijgen wordt opgelegd door een doorgewinterde Vietnamveteraan. Regisseur Randall schreef zelf het scenario voor een film met genadeloze en fanatieke moordenaars die op hun beurt gewelddadig worden vermoord door gruwelijke opruimers.

Hollow Gate

1988 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1988. Horror van Ray Di Zazzo. Met o.a. Katrina Alexy, Richard Dry, J.J. Miller, Patricia Jacques en Addison Randall.

Een psychopaat terroriseert tijdens een Halloweennacht vier onschuldige tieners die een voor een zijn slachtoffers worden. Alleen voor fans van Halloween, annex tiener-, annex psychopaten- horror.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Addison Randall op televisie komt.

Reageer