Stefan Lehnen

Acteur

Stefan Lehnen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Die Bademeister - Busen, Beton, Bieralarm

2001 | Komedie, Familiefilm

Duitsland 2001. Komedie van Matthias Kopp. Met o.a. Stefan Lehnen, Jan Neumann, Feo Schenk, Adele Neuhauser en Hans Dieter Brückner.

Nog meer zwakzinnig gedoe van het jonge bejaarde duo met onaantrekkelijke figuren en rode zwembroeken, waarop je seksueel afknapt, Paul (Lehen) en B[KA3]oller (Neumann). Ze zijn inmiddels 28 jaar en kunnen zich niet langer onttrekken aan hun plicht om te dienen in het leger (Duitsland is in anno 2000 een van die zeldzame landen, waar de dienstplicht nog bestaat), maar ze opteren voor alternatieve dienst om als ziekenbroeders in een ziekenhuis te werk gesteld te worden vanwege de geile verpleegstertjes. Ze komen - geheel onlogisch overigens - in de chique priv[KA1]ekliniek J[KA3]ungersbrunn terecht, waar ze aangezien worden voor de nieuwe heelmeesters (nog onlogischer, of misschien op grond van hun weinig atletische figuren?). Omdat ze veel doktersseries op de tv gezien hebben, geven ze zich met succes uit als geneesheren en de knappe zusters kijken de twee schelmen uit het Roergebied naar de ogen, maar dat duurt net zo lang totdat ze door de mand vallen. Het voorspelbare en oninteressante scenario is van Martin Ritzenhoff en Mathias Dinter. Onaantrekkelijke kost die om geld te sparen in de Barrandov Studio in Praag gefilmd werd.

Strong Shit

1997 | Drama, Familiefilm

Duitsland 1997. Drama van Till Schauder. Met o.a. Sebastian Bezzel, Birgit Konnry, Stefan Lehnen, Mirjam Heller en Werner Schuster.

Jongerendrama over een generatie die verloren dreigt te gaan. Bobby (Lehnen) raakt zijn baan kwijt en overvalt uit wanhoop een bank, waarbij hij twee leeftijdsgenoten gijzelt: Sixtin (Bezzel), een jongeman die niet gereageerd heeft op zijn oproep voor de dienstplicht en waarop de Feldj[KA3]ager (de marechaussee van de Duitse Bundeswehr) nu de jacht op hem hebben geopend, en een meisje Ruth (Konnry) dat ook net werkloos geworden is. Het drietal maakt een bange tocht van vijftien uur, waarbij ze allen volwassen worden. Speelt in Berlijn en omgeving. Debuut van regisseur Schauder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stefan Lehnen op televisie komt.

Reageer