Jaroslava Kretschmerova

Acteur

Jaroslava Kretschmerova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Motyli Cas

1992 | Animatie, Familiefilm, Fantasy

Canada/Servië en Montenegro 1992. Animatie van Bretislav Pojar. Met o.a. Ludek Navratil, Katerina Machockova, Jaromir Hanzuk, Lubor Tokos en Katra Pokorna.

Pojars' eerste project dat een combinatie is van animatie en speelfilm met een cast van vlees en bloed. Voortreffelijk met veel humor en fantasie. De elf-jarige Jeannot krijgt van zijn vader, die in het buitenland werkt, een pakketje met vlinders toegestuurd. Een lief vlindertje komt tevoorschijn, dat kan spreken en over magische krachten beschikt. Jeannot vergeet zijn vriendjes en zelfs zijn vriendinnetje Lucie wordt verwaarloosd, want alle aandacht gaat naar Ourougou die allerlei trucjes uithaalt. Als hij zijn nieuwe speeltje mee naar school neemt, gebeuren er in de klas allerlei verrassende gebeurtenissen, die schitterend geanimeerd zijn. Plotseling verdwijnt het fragile insect. Jammer dat er een overbodige, moralistische epiloog aan de film is toegevoegd.

S certy nejsou zerty

1984 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Tsjechië 1984. Familiefilm van Hynek Bočan en Hynek Bocan. Met o.a. Vladimír Dlouhý, Ondrej Vetchy, Monika Pelcová, Dana Bartunková en Jaroslava Kretschmerova.

De afgezant van de duivel Vetchy wordt naar de Aarde gestuurd om een hele slechte molenaarsvrouw naar de hel te sturen, maar zij is telkens de knecht (Vetchy) van Lucifer te slim af, totdat hij hulp krijgt van Dlouhý, een soldaat, die door haar toedoen in het leger werd ingelijfd. De milde verfilming van een bekend Tsjechisch sprookje van Božena Nemcová. Niet eng; geschikt voor eerste-klassertjes of groep drie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jaroslava Kretschmerova op televisie komt.

Reageer